Professionele alarmopvolging door STANLEY Alarmcentrale

Alle systemen en apparaten van SOSvolaris zijn gekoppeld met STANLEY Alarmcentrale. Zij staan 24/7 voor je klaar. Hierdoor kan je optioneel de alarmopvolging door alarmcentrale van STANLEY laten doen. STANLEY biedt vanuit haar meldkamer in Amsterdam alarmopvolging en kan wanneer nodig direct politie, brandweer en andere hulpdiensten inschakelen.

De alarmcentrale van STANLEY is één van de meest moderne en betrouwbare alarmcentrales in Nederland. Met behulp van intelligente systemen en volgens vaststaande protocollen worden al jouw alarmmeldingen snel en vakkundig afgehandeld. De operators van STANLEY begrijpen dat iedere bedreiging van jouw veiligheid snel moet worden opgepakt. Of het nu gaat om de veiligheid van jouw mensen, goederen of locaties.

Over STANLEY

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts in Europa biedt STANLEY innovatieve en complete beveiligingsoplossingen, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van jouw branche en jouw bedrijf. STANLEY Alarmcentrale maakt deel uit van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de Verenigde Staten. Hierdoor is STANLEY in staat om je zowel in Nederland als wereldwijd doeltreffend van dienst te zijn.

logo STANLEY

Is de alarmcentrale altijd bereikbaar?

Ja, met een druk op de knop kan je 24 uur per dag en zeven dagen in de week bellen naar de alarmcentrale. Er zit altijd iemand voor je klaar.

Kan STANLEY direct politie en/of andere dienstverleners inschakelen?

Ja, STANLEY heeft direct ingangen bij lokale alarmcentrales zoals politie, brandweer en ambulance.

Welke informatie krijgt de operator te zien bij een alarm?

De centralist krijgt de volgende gegevens te zien wanneer je alarm slaat:

  • Gegegevens van de gebruiker
  • Locatie van de gebruiker
  • Type alarm (noodknop, man down, inactiviteit)
  • Protocol voor de opvolging van het alarm