Slimme alarmering voor productiemedewerkers in ploegendiensten

Met de slimme alarmering van SOSvolaris kunnen productiemedewerkers veilig ploegendiensten draaien. Bij nood worden collega’s automatisch gealarmeerd. Periodieke sociale controle is dus niet meer nodig. De oplossing is volledig mobiel en kan eenvoudig worden gedragen.

Handmatig of automatisch hulp inschakelen via man down detectie

Schakel direct hulp in door handmatig alarm te slaan of automatisch via man down detectie.

Bij nood worden automatisch collega’s gealarmeerd. Zij ontvangen een push notificatie op hun apparaat. Daarnaast is het mogelijk op tegelijkertijd een noodnummer te bellen of onze 24/7 alarmcentrale.

Mogelijkheden:

  • Automatisch alarm slaan via man down detectie
  • Bellen naar noodnummer of alarmcentrale
  • Notificaties versturen collega’s en bedrijfshulpverleners
  • Outdoor en indoor locatiebepaling
  • Hardware met ATEX certificering

Alarmeren via groepsnotificaties

Bij nood worden collega’s gealarmeerd via tekstberichten die zijn ontvangen op hun apparaat. De melding bevat informatie over het alarm en moet actief weg worden gedrukt. Totdat de melding wordt weggedrukt blijft het apparaat geluid maken en trillen.

Beheren vanuit de cloud

De apparaten staan in verbinding staan met het platform van SOSvolaris. Vanuit de webbrowser kun je alarmmeldingen afmelden, rapporten genereren voor RI&E en de instellingen van de apparaten wijzigen.

“Hallo Hans, is alles in orde? Er is iemand onderweg”

Branche en oplossingen

SOSvolaris levert veiligheidsoplossingen voor alleenwerkers, ploegendiensten, bedrijfshulpverleners en professionals die te maken krijgen met agressie. Door gebruik te maken van de verschillende hardware en modules kan iedere gewenste alarmoplossing worden gecreëerd. Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende branches:

Meest geschikte personenalarmen voor gebruik in de industrie

Alle apparaten zijn geschikt als personenalarm voor productiemedewerkers. De volgende apparaten worden in de meeste gevallen toegepast:

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.