Binnenkort zijn SOSvolaris en Mansveld Projecten & Services te zien bij RTL Z – Doe maar duurzaam

In het televisieprogramma Doe maar duurzaam worden wekelijks diverse ontwikkelingen en innovaties behandeld binnen de duurzaamheidsbranche. Bedrijven krijgen de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren.

Doe maar duurzaam wordt uitgezonden vanaf zondag 29 april van 17:00 uur tot 17:30 uur bij RTL Z. De uitzending kent vier herhalingen welke te zien zullen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag:

  • Maandag – 7.30 uur – 8.00 uur
  • Woensdag – 10.30 uur – 11.00 uur
  • Vrijdag – 13.05 uur – 13.35 uur
  • Zaterdag – 16.30 uur – 17.00 uur

Ontdek waarom Mansveld Projecten & Services kiest voor SOSvolaris

Michael Grandia van Mansveld Projecten & Services vertelt waarom zij voor SOSvolaris hebben gekozen. Mansveld zet de oplossing in om een veiligere werkomgeving te creëren (buiten de deur) voor hun storingsdienst medewerkers.  Mansveld heeft gekozen voor de SH-500 met Man down functionaliteit als mobiel personenalarm. Voor de alarmopvolging hebben zij gekozen voor de professionele 24/7 alarmopvolging door STANLEY Alarmcentrale. Dit garandeert dat er in heel Nederland hulp kan worden ingeschakeld.

Mansveld behoort tot de top 20 installateurs van Nederland. Binnen Mansveld is in ruim 300 medewerkers de kennis en expertise van 55 jaar vakmanschap gevangen, Mansveld zorgt voor oplossingen op maat in elektrotechniek en communicatietechniek.