Over SOSvolaris

SOSvolaris is een onderdeel van VeviGo B.V.

VeviGo is ontstaan in 2014, vanuit de behoefte om de vaste alarmering bij ouderen te vervangen door iets van deze tijd. Een middel waarmee de grootmoeder van Jarno weer haar vrijheid terug kreeg en waarmee zij en haar familie zich geen zorgen hoefde te maken over haar veiligheid.

Veel bedrijven buiten de zorgbranche toonde interesse onze techniek. Daarom besloten wij onze techniek en kennis te gebruiken voor het creëren van veiligheidsoplossingen voor bedrijven. Ons doel is het creëren van een veiligere werkomgeving door middel van slimme technologie. Een omgeving waar je altijd weet waar werknemers en bedrijfshulpverleners aanwezig zijn en of zij in orde zijn.

Naast de ontwikkeling van onze oplossing werken wij samen met verschillende partners. Partners die ondersteuning bieden op het gebied van training en alarmopvolging.

Jarno Heijting
Jarno
Heijting

+31 (0)6 403 709 29
jarno@vevigo.nl

Mark Cudok
Mark
Cudok

+31 (0)6 336 499 40
mark@vevigo.nl

Hans van den Elsen
Hans van den
Elsen

+31 (0)6 516 963 62
hans@vevigo.nl

De ontwikkeling van onze technieken

Onze systemen, koppelingen met partners en de intelligentie hier achter ontwikkelen wij zelf. Een bewuste keuze die zorgt voor korte doorlooptijden dat wij snel kunnen inspelen op technologische ontwikkelingen en de behoeften van onze klanten.

Opgericht op Strijp-S Eindhoven

VeviGo is opgericht op het voormalig industrieterrein van Philips in Eindhoven genaamd Strijp-S. Strijp-S is het ondernemende en creative hart van de regio Eindhoven. Je vindt er vele start-ups, grotere ondernemingen en kunstenaars. Het is een inspirerende werkplek, waar veel kennis aanwezig is en wordt gedeeld.

Onze partners

Logo STANLEY Alarmcentrale
Logo TWIG
Logo SequriX
Logo Sim services