Professionele alarmopvolging door STANLEY Alarmcentrale

Het platform van SOSvolaris is volledig geïntereerd in de meldkamer van STANLEY Alarmcentrale. Hierdoor zijn onze personenalarmen eenvoudig te koppelen aan de 24/7 alarmcentrale. STANLEY zorgt 24 uur per dag voor professionele en adequate alarmopvolging. Bij nood heeft de centralist real-time inzicht in gegevens over de drager waaronder zijn of haar locatie. Daarnaast kan de centralist communiceren via de handfree spreek-luisterverbinding. Bij nood zal de centralist een achterwacht, politie, brandweer of andere hulpdienst inschakelen.

De alarmcentrale van STANLEY is één van de meest moderne en betrouwbare PAC’s (particuliere alarmcentrales) van Nederland. De centralisten van STANLEY zorgen ervoor dat iedere melding snel wordt opgepakt.

Over STANLEY

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts in Europa biedt STANLEY innovatieve en complete beveiligingsoplossingen, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van jouw branche en jouw bedrijf. STANLEY Alarmcentrale maakt deel uit van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de Verenigde Staten. Hierdoor is STANLEY in staat om je zowel in Nederland als wereldwijd doeltreffend van dienst te zijn.