Pers en nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze persberichten. Heb je vragen of wil je samen werken aan een artikel, neem dan contact op met Mark Cudok via +31 (0)6 336 499 40 of mark@vevigo.nl.

Over SOSvolaris

SOSvolaris is een onderdeel van VeviGo B.V.

VeviGo is ontstaan in 2014, vanuit de behoefte om de vaste alarmering bij ouderen te vervangen door iets van deze tijd. Een middel waarmee de grootmoeder van Jarno weer haar vrijheid terug kreeg en waarmee zij en haar familie zich geen zorgen hoefde te maken over haar veiligheid.

Veel bedrijven buiten de zorgbranche toonde interesse onze techniek. Daarom besloten wij onze techniek en kennis te gebruiken voor het creëren van veiligheidsoplossingen voor bedrijven. Ons doel is het creëren van een veiligere werkomgeving door middel van slimme technologie. Een omgeving waar je altijd weet waar werknemers en bedrijfshulpverleners aanwezig zijn en of zij in orde zijn.

Naast de ontwikkeling van onze oplossing werken wij samen met verschillende partners. Partners die ondersteuning bieden op het gebied van training en alarmopvolging.

Persberichten

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en automatisch onze persberichten ontvangen? Schrijf je hieronder dan in voor onze persberichten. Je kunt je ten alle tijden weer uitschijven.