Vakbeurs Safety&Health@Work, ben jij erbij?

Op woensdag 11 en donderdag 12 april wordt de vakbeurs voor veilig werken Safety&Health@Work georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Safety&Health@Work is dé plek voor professionals om elkaar te ontmoeten.

Op de beurs worden de nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig werken getoond en houden verschillende sprekers het woord.  Daarnaast worden er op het congres interessante masterclasses georganiseerd. Safety&Health@Work richt zich in het bijzonder op de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek.

4.000 professionals bezoeken Safety&Health@Work

Ongeveer 4.000 professionals voor wie gezond en veilig werken dagelijkse prioriteit is, bezoeken de vakbeurs. Directieleden, veiligheidsdeskundigen, preventiemedewerkers, ARBO-specialisten, inkopers, facility managers, QHSE-managers, HR-functionarissen en brandpreventie medewerkers zullen aanwezig zijn. Stuk voor stuk influencers die beslissen over welke persoonlijke beschermingsmiddelen worden aangeschaft, welke technieken gebruikt worden en hoe veiligheid en gezondheid bij alle medewerkers aan de aandacht komt en blijft. Het evenement verdiept en verbreedt ook hun kennis op tal van terreinen. Safety&Health@Work biedt naast een breed aanbod aan producten en diensten ook de mogelijkheid tot netwerken.

Uiteraard is SOSvolaris er ook bij! Wil je kennis maken of meer weten over ons en onze producten, spreek ons dan aan of plan een afspraak op de beurs.

Vergeet je niet aan te melden op de website van Safety&Health@Work.