Valbeveiliging Expert officieel dealer van SOSvolaris

Sinds mei 2017 is Valbeveiliging Expert officieel dealer van SOSvolaris. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf biedt allerlei oplossingen voor veilig werken op hoogte. Dankzij de gespecialiseerde kennis en ervaring in de schoonmaak, glas- en gevelonderhoud en rope acces kun je hier terecht voor goed advies.

Bekijk alle modellen in de showroom van Valbeveiliging Expert

Van ieder model is een uitgebreide productpagina beschikbaar op deze website. Daarnaast kan je de fact sheets downloaden. Voor persoonlijk advies, een kopje koffie en om de SOSvolaris producten in het echt te bekijken kun je terecht in de moderne showroom van Valbeveiliging Expert. Ook voor het huren van mobiele personenalarmering voor tijdelijk gebruik adviseren de experts van Valbeveiliging Expert je graag!

Word ook dealer

VeviGo is altijd op zoek naar partners en professionals die toegevoegde waarde kunnen leveren op de producten en diensten van SOSvolaris. De alleenwerkers beveiliging oplossingen en persoonlijke beveiligingssystemen van SOSvolaris worden constant doorontwikkeld. Zo spelen we snel in op technologische ontwikkelingen en de behoeften van onze klanten. De dealers van SOSvolaris zijn specialist in hun branche en dragen bij aan een naadloze aansluiting tussen de behoefte van de eindgebruiker en de oplossing.