Released: VeviGo Device Configurator

Release 2.1.0 van het SOSvolaris platform inclusief Device Configurator (DevCon) staat online. Al onze gebruikers krijgen vanaf nu de mogelijkheid om hun apparaten zelf naar wens in te stellen. Omdat de apparaten continu zijn verbonden met ons IoT cloudplatform heb je geen kabel nodig. We stellen de apparaten namelijk in via een veilige verbinding over het internet. Zo kun je heel eenvoudige alarmnummers wijzigen, geluid aan en uit zetten en de man down funtionaliteit gevoeliger, minder gevoelig zetten of helemaal uitzetten.

De DevCon ondersteunt alle modellen. Iedereen kan er dus gebruik van maken.  In al onze portalen ga je onze DevCon zien, maar het platform van SOSvolaris heeft de primeur.

Vooralsnog zijn de volgende categorieën in de Device Configurator beschikbaar:

  • Geluidinstellingen
  • Alarminstellingen (man down)
  • Apparaatinstellingen (alarmnummers)
  • Locatie-instellingen (track and trace)

Er komen nog meer instellingen beschikbaar. Afhankelijk van het soort apparaat dat je hebt, kun je nu al met de Device Configurator verschillende instellingen aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld instellen welke telefoonnummers gebeld worden op het moment dat er wordt gealarmeerd. Ook is het mogelijk om een ‘Vertrouwde nummer’ in te stellen. Het vertrouwde nummer wordt herkend door het apparaat en er wordt dan automatisch opgenomen.

De apparaten van TWIG zijn erg uitgebreid in te stellen. Daarom hebben we besloten om nog niet alle instellingen toe te voegen aan de Device Configurator.

Twijfel je aan welke waardes de instellingen moeten hebben? Neem contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag verder. Veel gebruikersgemak toegewenst!

VeviGo Device Configurator DevCon Instellingen Opslaan