Personenalarmen met GPS/GNSS voor locatiebepaling buiten

Via de GPS/GNSS kun je personen buiten lokaliseren en volgen of traceren. De GPS/GNSS chip die in het alarm zit maakt gebruikt van verschillende netwerken en satellieten om de positie te bepalen. Zo maakt het apparaat gebruik van de traditionele satellieten maar ook van die van GLONASS, Galileo en BeiDou

GPS/GNSS is een functionaliteit die alleen buiten werkt. Wil je personen binnen traceren en volgen, dan zul je gebruik moeten maken van beacons en apparaten die beschikken over een SRD chip.

Je kunt ervoor kiezen om iemand real-time te traceren of alleen bij nood. In de meeste gevallen wordt er gekozen om alleen te tracering bij nood. Zo is de privacy gewaarborgd. Daarnaast is het ook mogelijk om bij een alarmmelding het apparaat te laten traceren voor bijvoorbeeld 30 minuten. Mocht de persoon zich verplaatsen tijdens de alarmopvolging dan weet je waar je moet zijn en waar de persoon zich heen beweegt. Of het apparaat moet traceren en of dit real-time moet of alleen bij nood stel je eenvoudig in vanuit het SOSvolaris platform.

Tot slot is het ook mogelijk om scenario’s te starten op basis van locatie en aanwezigheid. Zo kun je in verschillende zones bij nood andere scenario’s starten.

Toont alle 10 resultaten