Volledige controle vanuit de cloud met het veiligheidsplatform van SOSvolaris

Met het veiligheidsplatform van SOSvolaris beheer je apparaten, personenalarmen, alarmmeldingen, scenario’s en nog veel meer. Het platform is te benaderen vanuit iedere Chrome en FireFox webbrowser, waar dan ook.

Overzicht en controle, waar en wanneer dan ook

Alle apparaten, peronenalarmen en apps die zijn gekoppeld aan het SOSvolaris platform, beheer je vanuit de cloud. Hierdoor heb je vanuit iedere webbrowser real-time inzicht in alarmmeldingen. Daarnaast kun je eenvoudig apparaten beheren en instellen zonder kabel.

Kenmerken en functies:

  • Gebruikers en teams aanmaken
  • Geofences aanmaken en beacons beheren
  • Apparaat gegevens en instellingen aanpassen
  • Alarmprotocollen en achterwachten beheren
  • Rapportages uitdraaien
  • Scenario’s aanmaken
  • Sturen van berichten naar individuen of groepen
  • En meer…
MAN DOWN ALARM VERSTUUR SPRAAKBERICHT BEL NOODNUMMERS WEBHOOK (API) VERSTUUR SMS VERSTUUR PUSHNOTIFICATIE

Maak eigen scenario’s en bepaal zelf wat er moet gebeuren

Dankzij de krachtige scenariobouwer bepaal je zelf wat er moet gebeuren bij bijvoorbeeld een man down alarm. Je kunt oneindig veel scenario’s aanmaken. Stuur bijvoorbeeld een sms-bericht of spraakbericht naar een alle BHV’ers bij nood met daarin de locatie, naam en type alarm. Niet alleen alarmmeldingen kunnen dienen als trigger. Ook lege batterijen, het verlaten of betreden van een geofence en andere triggers kunnen een scenario opstarten.

Real-time rapportages voor jezelf en jouw collega’s

Draai rapportages uit over alarmmeldingen of het gebruik van apparaten en aanwezigheid. De rapportages kunnen worden uitgedraaid in Excel en kunnen worden gebruikt voor risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Daarnaast zijn er integraties beschikbaar met verschillende SHEQ – KAM management dashboard softwaretools.

Meer weten over ons veiligheidsplatform, app en mobiele personenalarmering?

Wil je meer weten over mogelijkheden van ons veiligheidsplatform en mobiele personenalarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.Kan ik de apparaten volledig instellen vanuit het veiligheidsplatform?

Ja, je kunt allerlei instellingen aanpassen zoals de gevoeligheid van de man down functie en alarmnummers. Voor het instellen heb je geen kabel nodig. Daarnaast kun je zelfs de instellingen aanpassen wanneer het apparaat uitstaat.

Kan ik het platform openen in iedere webbrowser?

Nee, het platform is ontwikkeld voor FireFox en Chrome. Wegens veiligheidsredenen ondersteunen wij geen oude webbrowsers zoals Internet Explorer.

Kan ik onbeperkt scenario's aanmaken?

Ja, je kunt zoveel scenario’s aanmaken als je wilt.

Zijn er extra kosten verbonden aan scenario's?

Sommige acties zoals bij het versturen van een sms-bericht of spraakbericht zijn extra kosten verbonden. Deze acties gaan van je credits die zijn opgenomen in jouw abonnement. E-mails en tekstberichten op apparaten zijn gratis.