Volledige controle vanuit de cloud met het veiligheidsplatform van SOSvolaris

Met het veiligheidsplatform van SOSvolaris beheer je apparaten, personenalarmen, alarmmeldingen, scenario’s en nog veel meer. Het platform is te benaderen vanuit iedere Chrome en Firefox webbrowser, waar dan ook.

Overzicht en controle, waar en wanneer dan ook

Alle apparaten, peronenalarmen en apps die zijn gekoppeld aan het SOSvolaris platform, beheer je vanuit de cloud. Hierdoor heb je vanuit iedere webbrowser real-time inzicht in alarmmeldingen. Daarnaast kun je eenvoudig apparaten beheren en instellen zonder kabel.

Kenmerken en functies:

 • Gebruikers en teams aanmaken
 • Geofences aanmaken en beacons beheren
 • Apparaatgegevens en -instellingen aanpassen
 • Alarmprotocollen en achterwachten beheren
 • Rapportages uitdraaien
 • Scenario’s aanmaken
 • Sturen van berichten naar individuen of groepen
 • En meer…

Maak eigen scenario’s en bepaal zelf wat er moet gebeuren

Dankzij de krachtige scenariobouwer bepaal je zelf wat er moet gebeuren bij bijvoorbeeld een man down alarm. Je kunt oneindig veel scenario’s aanmaken. Stuur bijvoorbeeld een sms-bericht of spraakbericht naar alle BHV’ers bij nood met daarin de locatie, naam en alarmtype. Niet alleen alarmmeldingen kunnen dienen als trigger. Ook lege batterijen, het verlaten of betreden van een geofence en andere triggers kunnen een scenario opstarten.

Aantal verwerkte events door het SOSvolaris platform

Afgelopen zes maanden

Afgelopen 24 uur

Afgelopen uur

Real-time rapportages voor jezelf en jouw collega’s

Maak rapportages over alarmmeldingen of het gebruik van apparaten en aanwezigheid. De rapportages worden gegenereerd als spreadsheet en kunnen worden gebruikt voor risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Daarnaast zijn er integraties beschikbaar met verschillende SHEQ – KAM management dashboard softwaretools.

Meer weten over ons veiligheidsplatform, app en mobiele personenalarmering?

Wil je meer weten over mogelijkheden van ons veiligheidsplatform en mobiele personenalarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.


  Kan ik de apparaten volledig instellen vanuit het veiligheidsplatform?

  Ja, je kunt allerlei instellingen aanpassen zoals de gevoeligheid van de man down functie en alarmnummers. Voor het instellen heb je geen kabel nodig. Daarnaast kun je zelfs de instellingen aanpassen wanneer het apparaat uitstaat.

  Kan ik het platform openen in iedere webbrowser?

  Nee, het platform is ontwikkeld voor Mozilla Firefox en Google Chrome. Wegens veiligheidsredenen ondersteunen wij geen oude webbrowsers zoals Internet Explorer.

  Kan ik onbeperkt scenario's aanmaken?

  Ja, je kunt zoveel scenario’s aanmaken als je wilt.

  Zijn er extra kosten verbonden aan scenario's?

  Sommige acties zoals bij het versturen van een sms-bericht of spraakbericht zijn extra kosten verbonden. Deze acties gaan van je credits af die zijn opgenomen in jouw abonnement. E-mails en berichten op apparaten en apps zijn gratis.