Alleenwerkersalarmering voor lone workers en alleenwerkers

De alleenwerkersalarmering van SOSvolaris is een professionele en mobiele alarmering voor
mensen die alleen werken, ook wel alleenwerkers of lone workers genoemd. Een alleenwerker verricht arbeid zonder dat er anderen in de directe nabijheid zijn. Er is dus niemand in de omgeving die kan helpen bij gevaar of een ongeval. Met de alarmering van SOSvolaris kunnen alleenwerkers alarm slaan in geval van nood zodat direct de juist hulp wordt ingeschakeld.

Sla alarm via de noodknop of het man down alarm

Met de alleenwerkersalarmering van SOSvolaris schakel met één druk op de alarmknop direct hulp in. Door middel van valdetectie en inactiviteitsmeldingen kan het apparaat ook via man down detectie automatisch alarmeren. Voor professionele 24/7 alarmopvolging kunnen de apparaten ook worden gekoppeld aan onze alarmcentrale.

Mogelijkheden:

 • Directe spreek- luisterverbinding met de alarmopvolger
 • Handmatig alarm slaan via de noodknop
 • Automatisch alarm slaan via man down detectie
 • Outdoor en indoor locatiebepaling
 • Hardware met ATEX certificering
 • Volledig te beheren vanuit de cloud

Real-time inzicht in de status en locatie van een alleenwerker via de cloud

De apparaten en app staan continu in verbinding staan met het platform van SOSvolaris. De verbinding loopt via de multi-netwerk simkaart die bij het apparaat wordt geleverd. Vanuit de webbrowser heb je real-time inzicht in alle meldingen, statussen en locaties van de alleenwerkers en lone workers.

Beheermogelijkheden:

 • Gebruikers en teams aanmaken
 • Geofences aanmaken en beacons beheren
 • Apparaatgegevens en -instellingen aanpassen
 • Alarmprotocollen en achterwachten beheren
 • Rapportages uitdraaien
 • Scenario’s aanmaken
 • Sturen van berichten naar individuen of groepen
Groep 2 Groep 3 Openstaande alarmmeldingen Geen openstaande meldingen Hans Elzen man down 08-01-17 21:44:54 Groep 1 Pieter Derksen Willem de Hoog André Kupper Hans Elzen LOCATIES DEVICES BERICHTEN Hans Elzen Kaart l Sateliet + - https:// app.sosvolaris.com MAAKT MELDING “Hallo Hans, ik zie dat je een alarmmelding hebt gemaakt. Is alles in orde met je?” Maak alarm!

Sectoren en oplossingen

SOSvolaris levert veiligheidsoplossingen voor alleenwerkers, ploegendiensten, bedrijfshulpverleners en professionals die te maken krijgen met agressie. Door gebruik te maken van de verschillende hardware, onze app en het krachtige SOSvolaris platform kunnen wij iedere gewenste alarmoplossing creëren. Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende sectoren:

Meest gebruikte apparaten voor alleenwerkersalarmering

Alle apparaten zijn geschikt voor gebruik als alleenwerker of lone worker alarm. De volgende apparaten worden in de meeste gevallen toegepast:

Geschikt als:

Handzame mobiele alarmknop met man down detectie voor alleenwerkers

Geschikt als:

Robuuste mobiele alarmknop met man down detectie voor alleenwerkers

Geschikt als:

ATEX gecertificeerde mobiele alarmknop voor alleenwerkers

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.