BHV oproepsysteem voor bedrijfshulpverleners

Een BHV oproepsysteem is een effectief middel om bij een gebeurtenis direct de juiste BHV’ers op te roepen. Met het mobiele BHV oproepsysteem van SOSvolaris heb je real-time inzicht in de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners. Je roept handmatig of automatisch BHV’ers op vanaf een personenalarm, jouw webbrowser of vanuit de SOSvolaris alarmeringsapp. Daarnaast kunnen BHV’er zelf scenario’s starten en alarmmeldingen ontvangen van andere systemen en personenalarmen.

Effectief BHV’ers oproepen, scenario’s starten en meldingen ontvangen bij nood met het BHV oproepsysteem van SOSvolaris

Met het mobiele BHV oproepsysteem van SOSvolaris kun je eenvoudig bedrijfshulpverleners oproepen. Vanuit de webbrowser of de SOSvolaris app verstuur je een bericht of een BHV-oproep naar alle BHV’ers. Bij een BHV-oproep weet je exact hoeveel BHV’ers er aanwezig zullen zijn.

Bedrijfshulpverleners kunnen met één druk op de knop in de app of op één van de personenalarmen een scenario starten. Zo kun je bijvoorbeeld hulp inschakelen of een ontruiming starten. Het is ook mogelijk om een scenario te starten door naar een speciaal BHV-nummer te bellen.

Mogelijkheden:

  • Stuur een BHV-oproep vanuit het platform of de app
  • Stuur berichten vanuit het platform of de app
  • Ontvang berichten en alarmmeldingen op de app of op personenalarmen
  • Start scenario’s vanuit de app of vanaf een personenalarm met sneltoetsen
  • Start scenario’s door te bellen naar een speciaal BHV-nummer

BHV oproepsysteem met automatische aanwezigheidsregistratie

Vanuit het platform en de SOSvolaris app heb je real-time inzicht in de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners. Bedrijfshulpverleners worden namelijk automatisch aan- en afgemeld op vooraf ingestelde locaties.

Gebruikers van de app weten te allen tijde of zijn worden getraceerd. Het is ook mogelijk om de app automatisch af te sluiten wanneer een gebruiker een locatie verlaat. Dit maakt het BHV oproepsysteem uniek.

Mogelijkheden:

  • Aanwezigheidsregistratie op basis van GPS/GNSS of Wi-Fi SSID
  • Aanwezigheidsregistratie op basis van docking events (alleen  voor personenalarmen)
  • Zie in real-time hoeveel BHV’ers er aanwezig zijn
  • Gebruik het digitale aanwezigheidsbord om te laten zien wie aanwezig zijn
  • Genereer rapportages over aanwezigheid

Gebruik de SOSvolaris app of een van onze personenalarmen als BHV communicatiemiddel

Je kunt de SOSvolaris app of een van onze personenalarmen met scherm gebruiken als BHV communicatiemiddel. Met name in industriële omgevingen waar geen telefoon is toegestaan, wordt een personenalarm gebruik als pieper of pager. Sommige personenalarmen zijn ATEX gecertificeerd waardoor deze ook gebruikt mogen worden in ATEX zones.

Onze app en personenalarmen werken naadloos samen. Dit maakt het mogelijk om voor zowel de app als verschillende personenalarmen gecombineerd te gebruiken.

Koppel andere systemen aan het BHV oproepsysteem

Via een sms, een webhook (API) of onze gateway koppel je eenvoudig andere systemen zoals een brandmeldcentrale aan het SOSvolaris platform. Hierdoor kun je bij bijvoorbeeld een brand direct alle aanwezig bedrijfshulpverleners informeren en andere scenario’s starten. Naast brandmeldcentrales kun je ook alarmmeldingen van personenalarmen en noodknoppen gebruiken om een scenario te starten.

Start een ontruiming of een ander scenario vanaf een tablet

Vanuit het SOSvolaris platform kun je zelf dashboards maken. Vanaf een dashboard kun je scenario’s starten en heb je inzicht in de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners. Deze dashboards kun je tonen op een tablets of displays door de URL ervan te openen in de webbrowser.

Sectoren en oplossingen

SOSvolaris levert veiligheidsoplossingen voor alleenwerkers, ploegendiensten, bedrijfshulpverleners en professionals die te maken krijgen met agressie. Door gebruik te maken van de verschillende hardware, onze app en het krachtige SOSvolaris platform kunnen wij iedere gewenste alarmoplossing creëren. Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende sectoren:

Meest geschikte communicatiemiddelen voor BHV’ers of bedrijfshulpverleners

Alle apparaten zijn geschikt als BHV alarm voor bedrijfshulpverleners. De volgende apparaten worden in de meeste gevallen toegepast:

Geschikt als:

Melder/ontvanger voor bedrijfshulpverleners

Geschikt als:

Handzame melder/ontvanger voor bedrijfshulpverleners

Geschikt als:

Doormelder van melding van brandmeldinstallaties naar de SOSvolaris app of personenalarmen

Geschikt als:

Doormelder van melding van bijvoorbeeld brandmeldinstallaties naar de SOSvolaris app

Aansturen van relais via scenario’s, personenalarmen of de SOSvolaris app

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van ons BHV oproepsysteem? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.