Gratis BHV app proberen

In Nederland is het verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Steeds meer bedrijfshulporganisaties maken gebruik van een BHV app om hier invulling aan te geven. Een BHV app is de logische keuze wanneer bedrijfshulpverleners al zijn voorzien van een smartphone. Met een goede BHV app is het niet meer nodig om de hele dag door een portofoon of pieper bij je te dragen. Dat zorgt voor een groter gebruikersgemak en draagt ook bij aan de effectiviteit van de BHV organisatie. Er zijn verschillende BHV apps in de markt. Er zijn gratis BHV apps en er zijn apps waarvoor je moet betalen. Belangrijke aspecten van een goede BHV app zijn betrouwbaarheid en waarborging van de privacy. Geen enkele dienstverlening is kosteloos. Een BHV app is daarom nooit helemaal gratis. Het verschil tussen de apps zit hem dus in het betaalmiddel, waarvan privacy er één is.

BHV app van SOSvolaris

Met de BHV app van SOSvolaris is jouw privacy gewaarborgd. Als specialist op het gebied van personenalarmering staat privacy bij ons hoog in het vaandel. We ontwikkelen onze software in Nederland en hosten deze in Nederlandse datacentra. Dit geldt ook voor de SOSvolaris BHV app.

Bij de BHV app zit een gratis aanwezigheidsregistratie. Met deze functie heb je real-time inzicht op de aanwezigheid van BHV’ers door de automatische aanwezigheidsregistratie. Schuifjes verplaatsen op een BHV bord is verleden tijd. Via de app communiceer je direct met aanwezige BHV’ers. Onderling communiceren en eenvoudig starten van scenario’s doe je ook vanuit de app. Integreren van de brandmeldcentrale is ook mogelijk. Hierdoor ontvangt iedere aanwezige BHV’er direct berichten vanuit de brandmeldcentrale. Dergelijke integraties met de BHV app zijn gratis. Koppelen kan bijvoorbeeld met behulp van SMS of via de API. Via het online SOSvolaris platform alarmeer je daarnaast iedere BHV’er individueel, per groep of per locatie.

Altijd online wanneer dat nodig is, zonder in te leveren op privacy

De app registreert automatisch de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners aan de hand van diens locatie. Daartoe gebruikt de app de locatie gegevens van de telefoon. De telefoon verwerkt deze locatie lokaal; er wordt op dat moment nog niets gedeeld met het SOSvolaris platform. Ben je aanwezig op een BHV locatie? Dan deelt de app relevante informatie met het SOSvolaris platform en de BHV organisatie. Welke informatie dat is, is afhankelijk van de behoeftes van de organisatie en inrichting. Alleen op BHV locaties wordt jouw locatie gedeeld. Op het moment dat de telefoon zicht buiten een BHV locatie bevindt stopt de app automatisch met het doorsturen van informatie. Hierdoor is de privacy maximaal gewaarborgd én is de functionaliteit gewaarborgd. Een unieke functionaliteit die je niet terugvindt in gratis BHV apps.

Koppeling met andere systemen

Omdat de BHV app werkt in combinatie met het SOSvolaris platform is koppelen met andere systemen een fluitje van een cent. Dit resulteert in een effectieve BHV tool. In de BHV app kun je bijvoorbeeld direct alarmmeldingen ontvangen van onze persoonsalarmering. Ook is het mogelijk om de BHV app te combineren met alarmapparaten speciaal voor de bedrijfshulporganisatie. Dit is handig wanneer een smartphone niet geschikt of toegestaan is. Bijvoorbeeld binnen ATEX omgevingen of als het bedrijfsbeleid dit niet toestaat.

Tot slot is de BHV app uitermate geschikt als noodoproepsysteem in bedrijfsverzamelgebouwen. Zoals te lezen in deze klantencase.

Gratis de BHV app proberen

Gratis is de SOSvolaris BHV app niet. Wel is jouw privacy gegarandeerd gewaarborgd. Ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde van de SOSvolaris BHV app voor jouw organisatie? Dan kun je de app eerst gratis proberen. Meld je aan voor een proefperiode van 30 dagen. Je ontvangt automatisch de logingegevens in jouw mail. Met deze logingegevens kun je inloggen in het online SOSvolaris beheerplatform en in de app. Bovendien krijg je in totaal vijf licenties voor de app. Dat maakt het mogelijk om met vier collega’s de app te proberen. Wil je het maximale uit de BHV app halen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en doeltreffend advies! We luisteren graag naar jouw specifieke uitdaging en helpen je bij de meest ideale inrichting. Tot nu toe betaal je nog helemaal niets; gratis dus.