Social distancing alarmering, real-time inzicht in wie er met elkaar in aanraking zijn gekomen

Gebruik de alarmering van SOSvolaris om automatisch alarm te slaan wanneer twee of meerdere medewerkers te dicht bij elkaar komen. Daarnaast heb je real-time inzicht in welke werknemers met elkaar in aanraking zijn gekomen en wellicht elkaar hebben besmet.

Een luide alarmtoon wanneer je te dicht bij een andere medewerker komt

Kom je te dicht bij een andere medewerker dan hoor je een luide alarmtoon. Deze alarmtoon herinnert je eraan dat je afstand dient te bewaren. Er wordt tevens een alarmmelding naar het SOSvolaris platform gestuurd voor rapportage.

Het systeem is volledig mobiel en er hoeft niets geïnstalleerd te worden. De oplevering en support kan hierdoor volledig op afstand worden gedaan

Hoe het werkt:

  1. Twee medewerkers komen te dicht bij elkaar
  2. Het personenalarm slaat alarm
  3. Het personenalarm geeft een luide alarmtoon
  4. Het incident wordt opgeslagen voor rapportage

Real-time inzicht in (alarm)meldingen en eenvoudig rapporteren vanuit de cloud

De apparaten staan continu in verbinding met het platform van SOSvolaris. Vanuit de webbrowser heb je real-time inzicht in alle meldingen, hierdoor zie je real-time wie er met elkaar in aanraking zijn gekomen. Het is tevens mogelijk om rapportages te genereren, zodat je kun zien wie elkaar mogelijk heeft besmet.

Beheer- en rapportagemogelijkheden:

  • Eenvoudig de namen van apparaten wijzigen bij uitgifte
  • Real-time inzicht in (alarm)meldingen
  • Rapportages genereren
  • Scenario’s inrichten

Nabijheidsdetectie waarbij de privacy is gewaarborgd

Onze nabijheidsdetectie houdt alleen bij wie met elkaar in aanraking zijn gekomen. De techniek werkt op basis van Bluetooth. De personenalarmen scannen continu de omgeving voor andere apparaten. Aan de hand van de signaalsterkte wordt bepaald of de apparaten en dus de drager te dicht bij elkaar zijn geweest. Vervolgens wordt er per apparaat een alarmmelding naar het platform gestuurd met daarin het andere apparaat. Je kunt de apparaten bij uitgifte een naam geven, zodat je weet welke personen dit zijn geweest.

Personenalarmering met nabijheidsdetectie

Niet alle apparaten zijn geschikt voor deze nabijheidsdetectie. Alleen de personenalarmen van Teltonika kunnen worden ingezet om te bepalen of medewerkers te dicht bij elkaar zijn geweest.

Geschikt als:

Personenalarm met nabijheidsdetectie

Geschikt als:

Personenalarm met nabijheidsdetectie

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.