Schakel direct een collega, alarmcentrale of andere hulpdienst in

Schakel bij alarm direct een bedrijfshulpverlener, alarmcentrale of andere hulpdienst in. Het is mogelijk om zelf de alarmopvolging te doen of om de alarmopvolging uit te besteden aan een 24/7 alarmcentrale. We bieden standaard koppelingen met verschillende alarmcentrales. Ook is het mogelijk om een eigen alarmcentrale aan te sluiten.

Interne alarmopvolging: alarmeer naar een bedrijfshulpverlener of collega

Het is mogelijk om zelf de alarmopvolging te doen. Alarmeer en notificeer bijvoorbeeld een bedrijfshulpverlener, collega, receptioniste of bewaker. Ontvang een notificatie en communiceer via spraak.

Word genotificeerd via push notificatie, SMS of e-mail

Ontvang een push notificatie, SMS of e-mail van de alarmmelding met daarin alle relevantie informatie.

Communiceer via een handsfree spreek-luisterverbinding

Wanneer er alarm wordt geslagen belt het apparaat naar een ingesteld noodnummer. Dit kunnen ook meerdere nummers zijn.

Bekijk alle informatie over de melding in het portaal

Vanuit het portaal heb je toegang tot alle relevante informatie over de alarmmelding zoals het type alarm, de locatie en het protocol.

Stuur (groeps)berichten vanuit het portaal

De interne alarmopvolger kan eenvoudig hulp inschakelen door (groeps)berichten te sturen naar andere collega’s met een alarmapparaat. Deze berichten kunnen ook automatisch worden gestuurd.

Alarmopvolging door particuliere alarmcentrale (PAC)

Optioneel kun je ervoor kiezen om de alarmopvolging uit te besteden aan een alarmcentrale. De centralisten  zijn 24/7 beschikbaar en hebben toegang tot alle relevante informatie over de alarmmelding zoals het type alarm, de locatie en het opvolgingsprotocol. Ook kan direct een hulpdienst worden ingeschakeld.

Alarmopvolging door dichtstbijzijnde beveiliger of surveillant

Alarmeer direct naar de dichtstbijzijnde beveiliger of surveillant. Dankzij onze koppeling met SequriX kunnen wij automatisch de dichtstbijzijnde surveillant of beveiliger inschakelen. Hij of zij is vrijwel direct ter plaatse om hulp te bieden.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.


Ben ik verplicht om met een alarmcentrale te werken?

Nee, je kunt zelf bepalen hoe je de alarmopvolging wilt inrichten.

Met welke beveiligings- en bewakingsbedrijven hebben jullie een koppeling?

Iedere maand sluiten nieuwe bedrijven zich aan. Stuur ons een bericht als je wilt weten of jouw beveiligings- en bewakingsbedrijf is aangesloten.

Kan ik gedeeltelijk de alarmopvolging uitbesteden naar de alarmcentrale?

Ja, je kunt kiezen welk apparaat je koppelt aan de alarmcentrale. Dat kunnen alle apparaten zijn, maar ook een aantal. Ook kun je tijdens bijvoorbeeld kantooruren de alarmopvolging zelf doen  en buiten kantooruren de opvolging laten overnemen door de alarmcentrale.