Paniekknop voor bij agressie of een overval

Bij agressie aan de balie of een overval wil je direct hulp kunnen inschakelen. SOSvolaris levert mobiele en vaste paniekknoppen waarmee je bij nood direct hulp kunt inschakelen. Dit kan een collega, beveiliger of 24/7 alarmcentrale zijn.

Maak discreet een alarm via de paniekknop bij dreiging of een overval

Bij dreiging of een overval wil je discreet hulp inschakelen. Door op de paniekknop te drukken maak je een alarm en schakel je de juiste hulp in. De paniekknop kan worden gemonteerd onder de balie of worden gedragen op het lijf. De knop kan worden voorzien van een spreek- luisterverbinding, man down functie en GPS.

Vaste of mobiele paniekknop

 • Vaste alarmknop onder de balie
 • Mobiele paniekknop op het lijf
ALARM BALIE 3 Interventieteam ingeschakeld. Meer info: https://goo.gl/dqSY i x SOSvolaris Maak alarm!

Schakel een alarmcentrale of beveiliger in

De paniekknop kan worden gekoppeld aan een 24/7 alarmcentrale. De centralist van de alarmcentrale zorgt voor adequate alarmopvolging. Daarnaast kan hij of zij direct hulpdiensten inschakelen zoals de politie. Het is ook mogelijk om de dichtstbijzijnde beveiliger in te schakelen. Hierdoor is hulp snel ter plaatse.

Alarmcentrale of beveiliger

 • Schakel een 24/7 alarmcentrale in
 • Schakel de dichtstbijzijnde beveiliger in

Combinatie met bestaande camera systemen

Door bestaande camerasystemen te koppelen aan de alarmcentrale kan de centralist zowel meeluisteren als meekijken. Hierdoor kan hij of zij de situatie nog beter inschatten. Daarnaast weten hulpdiensten exact wat er speelt en kunnen zij gericht hun werk doen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.


  Paniekknoppen voor winkeliers

  Verschillende paniekknoppen kunnen worden gebruikt en gecombineerd. Hieronder vind je een overzicht van de meest gebruikte apparaten in de detailhandel.

  Geschikt als:

  Vaste alarmknop voor montage onder balies

  Geschikt als:

  Mobiele alarmknop/ontvanger voor alleenwerkers

  Geschikt als:

  Mobiele alarmknop/ontvanger voor alleenwerkers

  Geschikt als:

  Mobiele alarmknop/ontvanger voor alleenwerkers