Mobiele personenalarmering bij agressie, dreiging en geweld

Met de personenalarmering van SOSvolaris schakel je bij dreiging, agressie of geweld direct de juiste hulp in. Je kunt bellen naar noodnummers of gebruik maken van een 24/7 alarmcentrale. Bij nood weet de alarmopvolger waar je bent en welk protocol gevolgd moet worden. Met de professionele alarmering van SOSvolaris kun je met een onvezorgd gevoel je werk doen, waar dan ook.

Groep 2 Groep 3 Openstaande alarmmeldingen Geen openstaande meldingen Hans Elzen man down 08-01-17 21:44:54 Groep 1 Pieter Derksen Willem de Hoog André Kupper Hans Elzen LOCATIES DEVICES BERICHTEN Hans Elzen Kaart l Sateliet + - https:// app.sosvolaris.com MAAKT MELDING “Hallo Hans, ik zie dat je een alarmmelding hebt gemaakt. Is alles in orde met je?” Maak alarm!

Discreet automatisch hulp inschakelen bij agressie via de noodknop

Schakel discreet hulp in door handmatig alarm te slaan door de noodknop ingedrukt te houden. Bij nood kun je automatisch collega’s oproepen. Zij ontvangen dan een sms- en/of spraakbericht op hun telefoon. Je kunt jouw collega’s ook automatisch een pushbericht sturen op hun smartphone wanneer zij onze app gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om tegelijkertijd een noodnummer te bellen of te kiezen voor onze 24/7 alarmcentrale.

Mogelijkheden:

  • Discreet alarmeren via de noodknop
  • Bellen naar noodnummer of alarmcentrale
  • Notificaties versturen collega’s en bedrijfshulpverleners
  • Outdoor en indoor locatiebepaling

Locatiebepaling via GPS/GNSS

De personenalarmen sturen bij nood de laatst bekende GPS/GNSS locatie door naar het SOSvolaris platform. Zo weet de alarmopvolger bij nood waar je bent. Via een scenario kun je het apparaat tijdelijk laten traceren totdat de alarmmelding is afgehandeld. Het apparaat stuurt dan periodiek een nieuwe locatie door.

Spreek een bericht in voor de alarmopvolger of alarmcentrale

Door op de sneltoets van het personenalarm te drukken kun je een bericht achterlaten voor de alarmopvolger of alarmcentrale. Het bericht wordt getoond in de alarmmelding. Je kunt bijvoorbeeld inspreken in wat voor soort situatie je terecht kunt komen of dat je een huisbezoek doet in appartement 321C. De inspreekfunctie wordt met name gebruikt door ambulante zorgverleners die huisbezoeken doen.

Meest betrouwbare providing dankzij onze multi netwerk simkaart

De alarmknoppen worden geleverd met multi netwerk simkaart. De simkaart maakt gebruik van alle provider in Europa. Bij een storing op het netwerk of slecht bij bereik schakelt de simkaart automatisch over op een andere provider. Met onze multi netwerk simkaart ben je verzekerd van de beste mobiele providing in heel Europa.

Flexibele alarmoplossing met krachtig cloud platform

Onze alarmoplossingen zijn breed inzetbaar. Alle alarmknoppen, personenalarmen, apps en andere apparaten staan continu in verbinding met het SOSvolaris platform. Vanuit de cloud doe je het beheer en bepaal je via scenario’s wat er moet gebeuren bij bijvoorbeeld nood, een (bijna) lege batterij, aanwezigheid en afwezigheid van bedrijfshulpverleners en meer. Als beheerder kun je waar en wanneer dan ook wijzigingen doorvoeren aan scenario’s en de instellingen van alarmknoppen en andere apparaten.

Personenalarmering voor (ambulante) zorgverleners, klantmanagers en deurwaarders

De personenalarmering wordt veelal gebruik door (ambulante) zorgverleners, klantmanagers en deurwaarders die buiten kantoor werken. Zij kunnen in vervelende situaties terecht komen en te maken krijgen met dreiging, agressie en geweld.

Meest geschikte personenalarmen voor bij agressie en geweld

Alle apparaten zijn geschikt als alarm voor bij agressie en geweld. De volgende personenalarmen worden in de meeste gevallen toegepast:

Geschikt als:

Mobiele noodknop voor alleenwerkers zoals ambulante zorgverlener, klantmanagers en deurwaarders

Geschikt als:

Mobiele noodknop voor alleenwerkers zoals ambulante zorgverlener, klantmanagers en deurwaarders

Geschikt als:

Mobiele noodknop voor alleenwerkers zoals ambulante zorgverlener, klantmanagers en deurwaarders

Geschikt als:

Mobiele noodknop voor alleenwerkers zoals ambulante zorgverlener, klantmanagers en deurwaarders

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.