Mobiele personenalarmering voor beveiligers en surveillanten

Als beveiliger werk je vaak alleen, bij agressie of een ongeval is er niemand in de buurt om op terug te vallen. Met de mobiele personenalarmering van SOSvolaris schakel je waar dan ook direct de juist hulp. Zo sta je er nooit alleen voor en is hulp altijd dichtbij.

Handmatig alarm slaan bij dreiging of automatisch via man down

Je kunt discreet alarm slaan door de noodknop ingedrukt te houden en automatisch alarm slaan via de man down detectie. De man down detectie kan kijken naar positie (hoek) of wanneer er niet meer wordt bewogen. Dus ook wanneer je niet zelf meer alarm kunt slaan is hulp onderweg.

Schakel bij nood een collega in of particuliere alarmcentrale

schakel bij nood een collega in of onze 24/7 alarmcentrale. Collega’s kun je oproepen via spraak, sms-bericht of een gesproken bericht. De de sms-bericht kun je informatie kwijt zoals de locatie en instructies. Tevens kun je andere collega’s die ook zij uitgerust met de alarmering van SOSvolaris een bericht sturen op hun apparaat.

Wil je liever dat onze 24/7 alarmcentrale jouw helpt, dan zij zo snel mogelijk zorgen voor adequate alarmopvolging bij nood. Aan de hand van vooraf opgegeven instructies zullen zij de juiste hulp inschakelen. Onze alarmcentrale mag ook direct politie, brandweer en ambulance inschakelen.

Ronderegistratie en andere handige functies

Speciaal voor beveiligers hebben wij een module ontwikkeld waarmee je rondes kunt registreren. Via een van de sneltoetsen start en beëindig je een ronde. Via rapportages draai je ronderegistraties uit die je weer kunt delen met klanten.

Handige functies en kenmerken:

 • Beheren vanuit de cloud
 • Man down detectie
 • Communiceer via spraak
 • Locatiebepaling binnen en buiten
 • Ronderegistratie (optioneel)
 • En meer…

Wil je ook veilig en onbezorgd werken?

Wil je meer weten over mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.


  Personenalarmering voor beveiligers en surveillanten

  We hebben verschillende personenalarmen voor professionals die werken in de beveiliging. Hieronder vind je een overzicht van de meest gebruikte apparaten.

  Geschikt als:

  Mobiele alarmknop/ontvanger voor alleenwerkers

  Geschikt als:

  Mobiele alarmknop/ontvanger voor alleenwerkers

  Geschikt als:

  Mobiele alarmknop/ontvanger voor alleenwerkers