Vaste en mobiele alarmknoppen bij agressie of dreiging

Met de alarmknoppen van SOSvolaris schakel je bij agressie of dreiging direct hulp in van een collega, bewaker of het interventieteam. Hierdoor kun je veilig en onbezorgd jouw werk doen. De oplossing is flexibel en volledig mobiel. De alarmknoppen kunnen eenvoudig worden gedragen op het lijf of worden gemonteerd onder het bureau.

ALARM BALIE 3 Interventieteam ingeschakeld. Meer info: https://goo.gl/dqSY i x SOSvolaris Maak alarm!

Discreet hulp inschakelen bij agressie of dreiging via de alarmknop

Schakel discreet hulp in door de alarmknop te te drukken. Bij nood kun je automatisch een bewaker, collega of het interventieteam oproepen. Als beheerder bepaal je zelf vanuit het SOSvolaris platform wat er moet gebeuren wanneer er op de noodknop wordt gedrukt.

Schakel hulp in:

  • Stuur automatisch een SMS- of spraakbericht
  • Stuur automatisch een pushbericht naar de SOSvolaris app
  • Stuur automatisch een pushbericht een andere alarmknop of personenalarm
  • Bel naar noodnummer of alarmcentrale

Vaste en mobiele alarmknoppen voor vaste werkplekken en medewerkers

Je kunt alarm slaan via verschillende soorten alarmknoppen. Zo hebben wij mobiele knoppen of personenalarmen en vaste alarmknoppen die stand-alone werken. De vaste alarmknoppen kun je eenvoudig zelf monteren en verplaatsen. De mobiele knoppen beschikken ook over een spreek- luisterverbinding. Dit maakt het mogelijk om naar een alarmnummer te bellen. De alarmopvolger of achterwacht kan bij nood meeluisteren.

Het is ook mogelijk om bestaande bedrade alarmknoppen in te zetten. Met de SOSvolaris gateway kun je ook deze knoppen koppelen aan het SOSvolaris platform. Hierdoor kun je oude systemen opnieuw inzetten en deel uit laten maken van de alarmoplossing.

Verschillende soorten alarmknoppen:

  • Mobiele alarmknoppen en personenalarmen voor medewerkers zoals gastvrouwen en gastheren
  • Vaste alarmknoppen voor onder balies en in spreekkamers
  • Gebruik bestaande bedrade alarmknoppen en systemen
Groep 2 Groep 3 Openstaande alarmmeldingen Geen openstaande meldingen Hans Elzen man down 08-01-17 21:44:54 Groep 1 Pieter Derksen Willem de Hoog André Kupper Hans Elzen LOCATIES DEVICES BERICHTEN Hans Elzen Kaart l Sateliet + - https:// app.sosvolaris.com MAAKT MELDING “Hallo Hans, ik zie dat je een alarmmelding hebt gemaakt. Is alles in orde met je?” Maak alarm!

Meest betrouwbare providing dankzij onze multi netwerk simkaart

De alarmknoppen worden geleverd met multi netwerk simkaart. De simkaart maakt gebruik van alle provider in Europa. Bij een storing op het netwerk of slecht bij bereik schakelt de simkaart automatisch over op een andere provider. Met onze multi netwerk simkaart ben je verzekerd van de beste mobiele providing in heel Europa.

Koppel bestaande alarmknoppen en systemen met de SOSvolaris gateway

Dankzij de SOSvolaris gateway kun je bestaande bedrade alarmknoppen koppelen aan het SOSvolaris platform. Hierdoor kun je verschillende systemen samen laten werken en direct de juiste hulp inschakelen bij een calamiteit.

Flexibele alarmoplossing met krachtig cloud platform

Onze alarmoplossingen zijn breed inzetbaar. Alle alarmknoppen, personenalarmen, apps en andere apparaten staan continu in verbinding met het SOSvolaris platform. Vanuit de cloud doe je het beheer en bepaal je via scenario’s wat er moet gebeuren bij bijvoorbeeld nood, een (bijna) lege batterij, aanwezigheid en afwezigheid van bedrijfshulpverleners en meer. Als beheerder kun je waar en wanneer dan ook wijzigingen doorvoeren aan scenario’s en de instellingen van alarmknoppen en andere apparaten.

Lees onze klantcase met Gemeente Apeldoorn

Sinds december 2019 werkt de Gemeente Apeldoorn met de noodknoppen en het platform van SOSvolaris. Zij zijn hiermee begonnen omdat ze het belangrijk vinden dat medewerkers zich veilig voelen. De medewerkers mogen drukken bij nood, maar ook als zij zich onveilig voelen of onraad ruiken. De beveiligers van Vigilat, ingehuurd door de Gemeente Apeldoorn, zijn altijd binnen één minuut ter plaatse.

Meest geschikte alarmknoppen en personenalarmen voor bij agressie en geweld

Verschillende hardware kan worden gebruikt en gecombineerd. Hieronder vind je een overzicht van de meest gebruikte alarmknoppen en personenalarmen bij interne agressie.

Geschikt als:

Vaste alarmknop voor montage onder balies en in spreekkamers

Geschikt als:

Mobiele alarmknop voor medewerkers zoals gastvrouwen en gastheren

Geschikt als:

Mobiele alarmknop/ontvanger voor medewerkers, bewakers en het interventieteam

Geschikt als:

Mobiele alarmknop/ontvanger voor medewerkers, bewakers en het interventieteam

Geschikt als:

Mobiele alarmknop/ontvanger voor medewerkers, bewakers en het interventieteam

Geschikt als:

Doormelder van bijvoorbeeld alarmmelding van bestaande alarmknoppen naar de SOSvolaris app

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.