Schakel direct een collega, alarmcentrale of andere hulpdienst in

Schakel bij alarm direct een bedrijfshulpverlener, alarmcentrale of andere hulpdienst in. Het is mogelijk om zelf de alarmopvolging te doen of om de alarmopvolging uit te besteden aan een 24/7 alarmcentrale. We bieden standaard koppelingen met verschillende alarmcentrales. Ook is het mogelijk om een eigen alarmcentrale aan te sluiten.

Interne alarmopvolging: alarmeer naar een bedrijfshulpverlener of collega

Het is mogelijk om zelf de alarmopvolging te doen. Alarmeer en notificeer bijvoorbeeld een bedrijfshulpverlener, collega, receptioniste of bewaker. Ontvang een notificatie en communiceer via spraak.

Mogelijkheden:

 • Verstuur automatisch een sms-bericht
 • Verstuur automatisch een spraakbericht
 • Verstuur automatisch een e-mail
 • Bel naar één of meerdere noodnummers
 • Bekijk de alarmmelding met informatie in het platform
Groep 2 Groep 3 Openstaande alarmmeldingen Geen openstaande meldingen Hans Elzen man down 08-01-17 21:44:54 Groep 1 Pieter Derksen Willem de Hoog André Kupper Hans Elzen LOCATIES DEVICES BERICHTEN Hans Elzen Kaart l Sateliet + - https:// app.sosvolaris.com MAAKT MELDING “Hallo Hans, ik zie dat je een alarmmelding hebt gemaakt. Is alles in orde met je?” Maak alarm!

Alarmopvolging door particuliere alarmcentrale (PAC)

Optioneel kun je ervoor kiezen om de alarmopvolging uit te besteden aan een alarmcentrale. De centralisten  zijn 24/7 beschikbaar en hebben toegang tot alle relevante informatie over de alarmmelding zoals het type alarm, de locatie en het opvolgingsprotocol. Ook kan direct een hulpdienst worden ingeschakeld.

Alarmopvolging door dichtstbijzijnde beveiliger of surveillant

Alarmeer direct naar de dichtstbijzijnde beveiliger of surveillant. Dankzij onze koppeling met SequriX kunnen wij automatisch de dichtstbijzijnde surveillant of beveiliger inschakelen. Hij of zij is vrijwel direct ter plaatse om hulp te bieden.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.


  Hoe kan ik de alarmopvolging laten doen door onze BHV organisatie?

  Je kunt bij nood een groep BHV’ers een sms- of spraakbericht versturen en een aantal noodnummers bellen.

  Ben ik verplicht om met een alarmcentrale te werken?

  Nee, je kunt zelf bepalen hoe je de alarmopvolging wilt inrichten.

  Met welke beveiligings- en bewakingsbedrijven hebben jullie een koppeling?

  Iedere maand sluiten nieuwe bedrijven zich aan. Stuur ons een bericht als je wilt weten of jouw beveiligings- en bewakingsbedrijf is aangesloten.

  Kan ik gedeeltelijk de alarmopvolging uitbesteden naar de alarmcentrale?

  Ja, je kunt kiezen welk apparaat je koppelt aan de alarmcentrale. Dat kunnen alle apparaten zijn, maar ook een aantal.