Aanwezigheidsregistratie en rapportagemogelijkheden voor RI&E

Zie real-time welke bedrijfshulpverleners/medewerkers aanwezig zijn en genereer rapporten over alarmmeldingen of locaties voor risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E).

Genereer rapporten over alarmmeldingen voor RI&E

Vanuit de webbrowser kun je eenvoudig rapporten genereren over alarmmeldingen. Deze rapporten kunnen worden gebruikt voor risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E).

De rapporten bevatten onder andere informatie over wie er alarm heeft geslagen, wanneer er alarm geslagen is en wanneer het alarm is afgehandeld en bijbehorende notities van de alarmopvolger.

Real-time inzicht in de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners en andere medewerkers

Dankzij locatiebepaling via GPS/GNSS of beacons kun je real-time zien wie er aanwezig is. Dankzij geofences meldt een bedrijfshulpverlener of medewerker zichzelf automatisch aan bij het betreden van de zone.

Je kunt dankzij de automatische aanwezigheidsregistratie eenvoudig de bezetting van bedrijfshulpverleners monitoren en hierover rapporten uitdraaien. Hierdoor kun je bijvoorbeeld inspelen op onderbezetting van bedrijfshulpverleners.

Volg iemand real-time en genereer rapporten van de locaties waar hij of zij is geweest

Het is mogelijk om iemand real-time te volgen via bijvoorbeeld GPS/GNSS en rapporten te genereren van de locaties waar een medewerker is geweest. Dit kan handig zijn wanneer je als bewaker een bewakingsronde doet. Lees voor meer informatie onze businesscase.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.


  Welke rapporten kan ik genereren?

  Je kunt rapporten uitdraaien over alarmmeldingen, gebruik, aanwezigheid en van de locaties waar iemand is geweest.

  Kan ik real-time zien hoeveel BHV'ers aanwezig zijn en hoe zit het met privacy?

  Ja, je kunt vanuit het platform real-time zien hoeveel BHV’ers er per locatie aanwezig zijn. Er kan op twee manieren worden getraceerd: real-time of alleen binnen een geofence. Het apparaat geeft dan aan dat het zich binnen een geofence en dus op een locatie bevindt.

  Tot hoe lang worden locaties bewaard?

  Locatiegegevens worden maximaal zes maanden bewaard zolang je onze dienstverlening afneemt.