Volledige controle over gebruikers en instellingen vanuit de browser

Vanuit de webbrowser heb je de volledige controle over gebruikers, apparaten en instellingen. Je kunt eenvoudig nieuwe gebruikers aanmaken met verschillende rollen en rechten. Daarnaast kun je de instellingen, protocollen en gegevens van de apparaten wijzigen.

Pas instellingen aan vanuit de webbrowser, zonder kabel

Vanuit de webbrowser kun je de instellingen van de apparaten gemakkelijk aanpassen. Denk hierbij aan de beltoon, de gevoeligheid van de man down functie, of je wel of niet real-time wilt traceren en de alarmnummers.

Naast de instellingen kun je ook de gegevens van het apparaat of de gebruiker aanpassen. Denk hierbij aan de naam, het werkadres en het alarmprotocol.

Maak gebruikers aan met verschillende rollen en rechten

Je kunt eenvoudig nieuwe gebruikers aanmaken met verschillende rechten. Zo hebben meerdere managers inzicht in alarmmeldingen en kan ieder zijn of haar eigen apparaten instellen en aanpassen.

Maak zelf scenario’s, groepen, geofences of teams aan en nog veel meer

Vanuit het SOSvolaris platform maak je zelf scenario’s aan. Zo kun je heel eenvoudig groepsnotificaties en sms-notificaties activeren of uitzetten. Daarnaast kun je zelf geofences, groepen en teams aanmaken.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.


  Welke instellingen kan in wijzigen?

  De instellingen zijn per apparaat verschillend. Je kunt bijvoorbeeld de gevoeligheid van de man down detectie aanpassen, het GPS-interval en het geluid van het alarm (ringtone).

  Kan ik overal inloggen in het platform?

  Ja, het platform draait in de cloud. Zolang je internet hebt kun je overal inloggen. We adviseren je wel de webbrowser van Google Chrome te gebruiken.

  Kan ik zien welke apparaten aanstaan en zijn verbonden?

  Ja, vanuit het platform kun je real-time zien welke apparaten zijn verbonden en welke niet.

  Kan ik de instellingen ook wijzigen als het apparaat uit staat?

  Ja, dat kan. De instellingen worden dan verwerkt wanneer het apparaat weer aan wordt gezet.