Volledige controle over gebruikers en instellingen vanuit de browser

Vanuit de webbrowser heb je de volledige controle over gebruikers, apparaten en instellingen. Je kunt eenvoudig nieuwe gebruikers aanmaken met verschillende rollen en rechten. Daarnaast kun je de instellingen en gegevens van de apparaten wijzigen.

Pas eenvoudig instellingen aan vanuit de webbrowser

Vanuit de webbrowser kun je de instellingen van de apparaten gemakkelijk aanpassen. Denk hierbij aan de beltoon, de gevoeligheid van de man down functie, of je wel of niet real-time wilt traceren en de alarmnummers.

Naast de instellingen kun je ook de gegevens van het apparaat of de gebruiker aanpassen. Denk hierbij aan de naam het werkadres en het alarmprotocol.

Maak gebruikers aan met verschillende rollen en rechten

Je kunt eenvoudig nieuwe gebruikers aanmaken met verschillende rechten. Zo kunnen meerdere veiligheidsmanagers de apparaten beheren vanuit hun eigen account. Er zijn drie verschillende soorten gebruikers:

  • Admin: kan locaties & gebruikers beheren en berichten versturen
  • Portaluser: kan berichten versturen
  • Enduser: kan alleen inzien

Zet zelf functies aan of uit en maak groepen, locaties of teams aan

Zet zelf verschillende functies aan en uit. Zo kun je heel eenvoudig groepsnotificaties en SMS notificaties activeren of uitzetten. Daarnaast kun je zelf locaties, groepen en teams aanmaken. Zodat je heel snel een groep bedrijfshulpverleners een bericht kunt sturen of oproepen. Ook kun je zien welke medewerkers of bedrijfshulpverleners aanwezig zijn op een locatie.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.


Welke instellingen kan in wijzigen?

De instellingen zijn per apparaat verschillend. Je kunt bijvoorbeeld de gevoeligheid van de man down detectie aanpassen, het GPS interval en het geluid van het alarm (ringtone).

Kan ik overal inloggen in het portaal?

Ja, het platform draait in de cloud. Zolang je internet hebt kun je overal inloggen.

Kan ik zien welke apparaten aanstaan en zijn verbonden?

Ja, vanuit het portaal kun je real-time zien welke apparaten zijn verbonden en welke niet.

Kan ik de instellingen ook wijzigen als het apparaat uit staat?

Ja, dat kan. De instellingen worden dan verwerkt wanneer het apparaat weer aan wordt gezet.