Veiligheidsapp voor meer veiligheid op het werk

Een veiligheidsapp zorgt voor meer veiligheid op het werk. Dankzij de app schakel je met één druk op de knop hulp in. Zoals die van een alarmcentrale of collega’s in de buurt. De alarmeringsapp is geschikt voor personen die te maken krijgen met agressie of intimidatie tijdens het werk. Ook als je in fysiek onveilige situaties of alleen werkt verhoogt de app jouw veiligheid.

Alarmeren naar de juiste personen op het juiste moment

De app werkt op een Android of iOS smartphone. Zo tover je de telefoon om tot een adequaat personenalarm. Met een druk op de knop alarmeert de app naar de juiste alarmopvolger. Zoals de 24/7 alarmcentrale of de BHV organisatie. Stuur een SMS, spraakbericht of tekstbericht naar andere alarmeringsapp gebruikers. Ook is het mogelijk om te spreken met de alarmopvolger. Daarnaast werkt de veiligheidsapp in combinatie met onze man down alarmapparaten. Daardoor is het mogelijk om onderling te alarmeren.

De #1 app voor de BHV

De SOSvolaris app maakt het mogelijk om de BHV optimaal te organiseren. Dankzij functies zoals onderling alarmeren, scenario’s starten, alarmen ontvangen en koppelen met de brandmeldcentrale (BMC). Plaats app gebruikers in een team of registreer automatisch de aanwezigheid. Dat maakt de app tot een goed alternatief voor het BHV bord. Uniek is de methode waarop de aanwezigheid wordt geregistreerd. Doordat de app zichzelf automatisch in- en uitschakelt op basis van de aanwezigheid is de privacy en functionaliteit gewaarborgd.

Ook veilig na het werk dankzij veiligheidsapp

De alarmeringsapp werkt overal. Dus ook na het werk. Nooit meer onbeveiligd over een verlaten parkeerterrein of laat in de avond op de fiets naar huis. Zorg voor een onbezorgd gevoel bij jouw medewerkers met de veiligheidsapp van SOSvolaris.

Gratis de veiligheidsapp proberen

Probeer de app en het SOSvolaris platform gratis uit. Maak gebruik van alle functies gedurende 30 dagen.