Effectief BHV’ers oproepen met de BHV app van SOSvolaris

Schakel met de BHV-app handmatig of automatisch de hulp in van een groep bedrijfshulpverleners of EHBO’ers. BHV’ers en andere hulpverleners ontvangen bij een calamiteit een bericht of BHV-oproep via de BHV app op hun smartphone. Dankzij automatisch aanwezigheidsregistratie weet je exact hoeveel bedrijfshulpverleners er aanwezig zijn op vooraf ingestelde locaties.

Bedrijfshulpverleners oproepen met een bericht of BHV-oproep

Bij een calamiteit kun je BHV’ers oproepen door ze een bericht te sturen of door een BHV-oproep te doen. Je kunt berichten en oproepen versturen naar individuen, groepen of naar alleen de aanwezigen per locatie. Je verstuurt berichten of doet een oproep vanuit de app of het platform. Een BHV-oproep moet worden geaccepteerd of afgewezen. Vanuit het platform en de app zie je real-time wie de oproep hebben geaccepteerd en aanwezig zullen zijn om te assisteren.

Het is ook mogelijk om automatisch een bericht of oproep te versturen. Via scenario’s start je bijvoorbeeld een oproep bij het indrukken van een noodknop, een brand, een man down alarm of bij het indrukken van een sneltoets op een tablet.

Communiceren met anderen via de BHV app:

 • Ontvang berichten en BHV-oproepen
 • Stuur een bericht naar andere app-gebruikers of personenalarmen
 • Stuur een BHV-oproep naar andere app-gebruikers

BHV app voor automatisch aanwezigheidsregistratie

Dankzij locatiebepaling weet je real-time hoeveel BHV’ers er aanwezig zijn op vooraf ingestelde locaties. De BHV app kan zo worden ingesteld dat deze automatisch in- en uitschakelt bij het betreden of verlaten van een geofence of zone. Daarnaast zien BHV’ers te allen tijde in via app wanneer hun locatie wordt gedeeld en of de app is ingeschakeld. Privacy is dus gewaarborgd.

Via rapportages heb je inzicht in de bezetting van het aantal BHV’ers per locatie.

Integreer andere systemen met de BHV app dankzij het SOSvolaris platform

De BHV app is volledig geïntegreerd in het SOSvolaris platform. De app werkt samen met andere systemen, diensten en personenalarmen die zijn gekoppeld aan het platform. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om bij een man down- of brandalarm automatisch scenario’s te starten waarbij een ontruiming wordt gestart.

Maak dashboards met real-time rapportages en sneltoetsen

Vanuit het SOSvolaris platform kun je zelf dashboards samenstellen. Via een dashboard kun je acties of scenario’s starten en heb je bijvoorbeeld inzicht in de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners. Je kunt dashboards tonen vanuit een webbrowser op bijvoorbeeld een tablet of display.

Sectoren en oplossingen

SOSvolaris levert veiligheidsoplossingen voor alleenwerkers, ploegendiensten, bedrijfshulpverleners en professionals die te maken krijgen met agressie. Door gebruik te maken van de verschillende hardware, onze app en het krachtige SOSvolaris platform kunnen wij iedere gewenste alarmoplossing creëren. Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende sectoren:

Meer weten over ons veiligheidsplatform en BHV app?

Wil je meer weten over mogelijkheden van ons veiligheidsplatform en BHV app? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.


  Werkt de app ook samen met de andere personenalarmen en apparaten die jullie aanbieden?

  Ja, alles werkt samen. Omdat alles is gekoppeld aan het SOSvolaris platform kun je berichten versturen vanaf de app naar een personenalarm met scherm en andersom. De app wordt vaak gebruikt in combinatie met onze personenalarmen. De app wordt dan gebruikt door de BHV’ers om alarmmeldingen te ontvangen van personenalarmen.

  Kan ik meldingen van andere systemen binnen laten komen op de app?

  Ja, je kunt op verschillende manieren een koppeling maken met andere systemen. Dit kan via een sms-bericht, webhook en via een gateway die wij hebben ontwikkeld waarmee je I/O’s kunt uitlezen en relais meer aan kunt sturen.

  Is mijn privacy en die van collega's gewaarborgd?

  Ja, vanuit de notificatiebalk op jouw smartphone zie je real-time wanneer jouw locatie wordt gedeeld. Daarnaast kun je als gebruiker de app automatisch in- en uitschakelen bij het betreden en verlaten van een geofence of zone. Tot slot kun je er voor kiezen om de app handmatig uit te zetten wanneer je niet beschikbaar bent.

  Hoe toon ik een dashboard op een tablet of scherm?

  Vanuit het SOSvolaris platform kun je zelf dashboards samen stellen. Je kunt vervolgens een unieke URL maken waarmee je het dashboard kunt openen op bijvoorbeeld een tablet. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is internet en een webbrowser zoals Google Chrome.