Vaste en mobiele alarmering bij agressie, dreiging en geweld

Met de slimme alarmering van SOSvolaris kunnen professionals bij dreiging, agressie of geweld direct de juiste hulp inschakelen. Hierdoor kun je veilig en onbezorgd jouw werk doen. De oplossing is volledig mobiel en kan eenvoudig worden gedragen of gemonteerd onder het bureau.

ALARM BALIE 3 Interventieteam ingeschakeld. Meer info: https://goo.gl/dqSY i x SOSvolaris Maak alarm!

Discreet automatisch hulp inschakelen bij agressie via de noodknop

Schakel discreet hulp in door handmatig alarm te slaan door de noodknop ingedrukt te houden. Bij nood kun je automatisch collega’s oproepen. Zij ontvangen dan een sms- en/of spraakbericht op hun telefoon. Je kunt jouw collega’s ook automatisch een pushbericht sturen op hun smartphone wanneer zij onze app gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om tegelijkertijd een noodnummer te bellen of te kiezen voor onze 24/7 alarmcentrale.

Mogelijkheden:

  • Discreet alarmeren via de noodknop
  • Bellen naar noodnummer of alarmcentrale
  • Notificaties versturen collega’s en bedrijfshulpverleners
  • Outdoor en indoor locatiebepaling

Mobiele en vaste alarmering voor binnen en buiten

De alarmering kan mobiel worden gebruikt buiten en als vast alarmering binnen. De apparaten kunnen eenvoudig in de tas of om de nek worden gedragen als ID batch. Daarnaast hebben wij voor spreekkamers en balies alarmering die onder het bureau kan worden gemonteerd.

Beheren vanuit de cloud

De apparaten staan in verbinding staan met het platform van SOSvolaris. Vanuit de webbrowser kun je alarmmeldingen afmelden, rapporten genereren voor RI&E en de instellingen van de apparaten wijzigen.

Groep 2 Groep 3 Openstaande alarmmeldingen Geen openstaande meldingen Hans Elzen man down 08-01-17 21:44:54 Groep 1 Pieter Derksen Willem de Hoog André Kupper Hans Elzen LOCATIES DEVICES BERICHTEN Hans Elzen Kaart l Sateliet + - https:// app.sosvolaris.com MAAKT MELDING “Hallo Hans, ik zie dat je een alarmmelding hebt gemaakt. Is alles in orde met je?” Maak alarm!

Sectoren en oplossingen

SOSvolaris levert veiligheidsoplossingen voor alleenwerkers, ploegendiensten, bedrijfshulpverleners en professionals die te maken krijgen met agressie. Door gebruik te maken van de verschillende hardware, onze app en het krachtige SOSvolaris platform kunnen wij iedere gewenste alarmoplossing creëren. Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende sectoren:

Meest geschikte personenalarmen voor bij agressie en geweld

Alle apparaten zijn geschikt als alarm voor bij agressie en geweld. De volgende apparaten worden in de meeste gevallen toegepast:

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.