SOSvolaris ESPA 4.4.4 gateway met 2G/3G/4G fallback router

Prijs op aanvraag

Met de SOSvolaris ESPA 4.4.4 gateway kun je brandmeldcentrales koppelen aan het SOSvolaris platform. Dit maakt met mogelijk om meldingen van bijvoorbeeld rook- en brandmelders binnen te laten komen op het SOSvolaris platform. Deze meldingen kunnen een scenario triggeren. Zo kun je bij een brand bijvoorbeeld automatisch alle aanwezig BHV’ers informeren en instructies sturen.

De ESPA 4.4.4 gateway is standaard voorzien van een 2G/3G/4G fallback router die communiceert over een veilig VPN verbinding met het SOSvolaris platform. Bij een storing op het netwerk zal de router automatisch overschakelen naar het mobiele netwerk (2G/3G/4G). De router gebruikt hiervoor de bijgeleverde multi netwerk simkaart.

Koppel een brandmeldcentrale via de ESPA 4.4.4 gateway aan het SOSvolaris platform

Met de ESPA 4.4.4 gateway van SOSvolaris kun je brandmeldcentrales koppelen aan het SOSvolaris platform. De berichten die de centrale doorstuurt kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld BHV’ers te informeren via bijvoorbeeld de BHV-app, (paging) bericht op een personenalarm of via een spraakbericht. In de berichtgeving kun je informatie gebruiken uit het bericht van de brandmeldcentrale. Het is dus niet nodig op naar de brandmeldcentrale  te lopen om de melding af te lezen.

De ESPA gateway is via een internetkabel verbonden met het SOSvolaris platform en beschikt over een 2G/3G/4G fallback router. De gateway beschikt standaard over protocollen voor Ascom en Bosch (Philips). Protocollen van overige installaties zijn op aanvraag beschikbaar.

Bepaal zelf welke berichten moeten worden verwerkt met scenario’s

Vanuit het SOSvolaris platform bepaal je via scenario’s welke berichten moeten worden verwerkt en een scenario moeten starten. Zo kun je bij bijvoorbeeld een rookmelding de melding met zone doorsturen naar alle aanwezige bedrijfshulpverleners samen met extra instructies.  Daarnaast wordt de beschikbaarheid van de gateway periodiek gemonitord door het SOSvolaris platform. Mocht de gateway offline gaan, dan kun je automatisch anderen informeren.

Voorbeelden van te gebruiken/filteren velden:

  • Info
  • Address
  • Bleep
  • Call type
  • Priority
  • Status
  • ID
EXTERNEDIENSTEN SOSVOLARIS APP PERSONENALARMENEN NOODKNOPPEN SOSVOLARISESPA GATEWAY SOSVOLARISPLATFORM SCENARIO’S MELDINGEN HANDMELDER POORT BRAND VERSTUURSPRAAKBERICHT WEBHOOK (API) VERSTUUR SMS VERSTUURPUSHNOTIFICATIE

Beheer vanuit de cloud en de beste mobiele dekking dankzij bijgeleverd multi netwerk simkaart

De gateway wordt standaard geleverd met onze multi netwerk simkaart. De simkaart maakt gebruik van alle Europese providers en schakelt automatisch over mocht er geen (goed) bereik zijn. Hierdoor ben je nooit afhankelijk van één provider.

De gateway wordt gekoppeld aan ons cloud based platform. Vanuit het platform doe je het beheer, pas je instellingen aan, maak je nieuwe scenario’s aan en heb je real-time inzicht in alarmmeldingen. Het platform is in verschillende talen beschikbaar.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact me je op. Heb je liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.