GPS/GNSS outdoor locatiebepaling

Via de GPS/GNSS kun je personen buiten traceren en volgen. De GPS/GNSS chip die in het alarm zit maakt gebruikt van verschillende netwerken en satellieten om de positie te bepalen. Zo maakt het apparaat gebruik van de traditionele satellieten maar ook van die van GLONASS, Galileo en BeiDou

GPS/GNSS is een functionaliteit die alleen buiten werkt. Een beter bereik en dus satellieten betekent een meer nauwkeurige locatie. Wil je personen binnen traceren en volgen, dan zul je gebruik moeten maken van beacons en apparaten die beschikken over een SRD chip.

Real-time traceren of alleen bij nood

Het is mogelijk om real-time te traceren of alleen wanneer nodig bij nood zodat de alarmopvolger weet waar hulp nodig is. Als er wordt getraceerd, dan kan de drager dit zien op het display. Privacy is hiermee gewaarborgd. De locatiegegevens en andere gegevens worden veilig opgeslagen in Nederland.

De personenalarmen worden standaard geleverd met multi netwerk simkaart en zijn gekoppeld aan het online platform van SOSvolaris Vanuit de webbrowser kun je de apparaten beheren en de instellingen ervan aanpassen.

Meer over de mogelijkheden Bekijk alle personenalarmen


Geen producten gevonden...