BHV oproepsysteem voor bedrijfshulpverleners

Met het mobiele BHV oproepsysteem van SOSvolaris heb je real-time inzicht in het aantal aanwezige bedrijfshulpverleners en kun je handmatig en automatisch BHV’ers oproepen vanaf een centraal punt en vanuit de app. De oplossing bestaat uit een online platform, onze app en eventueel  verschillende mobiele personenalarmen die worden gedragen door bedrijfshulpverleners of medewerkers.

Effectief BHV’ers oproepen en meldingen ontvangen bij nood

Met het mobiele BHV oproepsysteem van SOSvolaris kun je als bedrijfshulpverlener eenvoudig met andere bedrijfshulpverleners communiceren via berichten en Push-To-Talk. Ook kun je alarmmeldingen van collega’s of alleenwerkers ontvangen.

Vanuit het online platform en de app heb je real-time inzicht in de aanwezigheid van BHV’ers en kun je groepen bedrijfshulpverleners oproepen via pushberichten.

Mogelijkheden en voordelen:

  • Communiceer via Push-To-Talk
  • Stuur berichten naar andere gebruikers vanuit het platform of de app
  • Ontvang berichten en alarmmeldingen op de app of op personenalarmen
  • Start scenario’s vanuit de app of vanaf een personenalarm met sneltoetsen
  • Automatische aanwezigheidsregistratie
  • Outdoor en indoor locatiebepaling
  • Mogelijkheid om personenalarmen en de app te gebruiken
  • Personenalarmen met ATEX certificering

Real-time inzicht en automatische aanwezigheidsregistratie

Vanuit het platform heb je real-time inzicht in de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners. BHV’ers worden automatisch aan- en afgemeld op vooraf ingestelde locaties. Via rapportages weet je altijd of er voldoende BHV’ers aanwezig zijn.

Start met één druk op de knop een scenario

Via sneltoetsen op het personenalarm of de sneltoets in de app is het mogelijk om direct een scenario op te starten. Zo kun je bijvoorbeeld een bericht versturen naar alle aanwezige BHV’ers om een ontruiming te starten.

Sectoren en oplossingen

SOSvolaris levert veiligheidsoplossingen voor alleenwerkers, ploegendiensten, bedrijfshulpverleners en professionals die te maken krijgen met agressie. Door gebruik te maken van de verschillende hardware, onze app en het krachtige SOSvolaris platform kunnen wij iedere gewenste alarmoplossing creëren. Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende sectoren:

Meest geschikte BHV alarmen voor bedrijfshulpverleners

Alle apparaten zijn geschikt als BHV alarm voor bedrijfshulpverleners. De volgende apparaten worden in de meeste gevallen toegepast:

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.