Slimme mobiele personenalarmering speciaal voor professionals

De mobiele personenalarmering van SOSvolaris is speciaal ontwikkelt voor professionals. De alarmering is breed inzetbaar. Het kan worden gebruikt als BHV oproepsysteem en als personenalarmering voor mensen die alleen werken, een verhoogd risico lopen of te maken kunnen krijgen met agressie.

Geavanceerde personenalarmering met valdetectie en locatiebepaling

Met de personenalarmering van SOSvolaris kun je handmatig en automatisch alarmeren via de man down detectie. Dankzij locatiebepaling weten wij binnen en buiten waar er alarm is geslagen. Je kunt zelf alarm slaan maar ook andere alarmmeldingen ontvangen op het personenalarm.

Mogelijkheden en voordelen:

 • Bellen naar alarmopvolger(s)
 • Discreet handmatig alarmeren
 • Alarmeren via valdetectie (man down)
 • Outdoor en indoor locatiebepaling
 • Hardware met ATEX certificering

Geavanceerde alarmopvolgingsmogelijkheden en beheer vanuit de cloud

De personenalarmering staan 24/7 in verbinding met het cloud platform van SOSvolaris. Vanuit het platform bepaal je welke scenario’s worden opgestart. Daarnaast kun je de apparaten eenvoudig instellen en beheren.

Voordelen van ons veiligheidsplatform:

 • Scenario’s aanmaken
 • E-mail, sms-, en spraaknotificaties
 • Koppeling met 24/7 alarmcentrale
 • Apparaatgegevens en instellingen aanpassen
 • Alarmprotocollen en achterwachten beheren
 • Gebruikers en teams aanmaken
 • Geofences aanmaken en beacons beheren
 • Rapportages uitdraaien
 • Berichten sturen naar apparaten of groepen
Groep 2 Groep 3 Openstaande alarmmeldingen Geen openstaande meldingen Hans Elzen man down 08-01-17 21:44:54 Groep 1 Pieter Derksen Willem de Hoog André Kupper Hans Elzen LOCATIES DEVICES BERICHTEN Hans Elzen Kaart l Sateliet + - https:// app.sosvolaris.com MAAKT MELDING “Hallo Hans, ik zie dat je een alarmmelding hebt gemaakt. Is alles in orde met je?” Maak alarm!

Cases en referenties

Personenalarmering voor verschillende branches

SOSvolaris levert personenalarmering die geschikt zijn voor verschillende branches. Door gebruik te maken van de verschillende hardware en modules kan iedere gewenste alarmoplossing worden gecreëerd.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact me je op. Heb je liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.


Wat gebeurt er als ik op de noodknop druk of flauw val?

Het personenalarm belt naar de alarmopvolger. Dit kan bijvoorbeeld een intern noodnummer zijn of onze 24/7 alarmcentrale. Daarnaast stuurt het apparaat een alarmmelding naar het platform en kan er direct een scenario worden opgestart. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch collega’s informeren via een sms-bericht.

Kan ik direct collega's inschakelen bij nood?

Ja, je kunt bellen naar een of meerdere telefoonnummers. Daarnaast kun je anderen informeren via een tekstbericht op hun personenalarm, een e-mail en een sms- of spraakbericht.

Kunnen er berichten worden gestuurd naar het personenalarm?

Ja, je kunt vanuit het platform eenvoudig en kosteloos berichten sturen naar een groep of individu.

Kan ik ook naar het personenalarm bellen?

Ja, naast dat het apparaat kan bellen, kun je ook met een andere telefoon naar het apparaat bellen.

Leveren jullie ook maatwerk?

Ja, wij doen de ontwikkeling van onze software zelf. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en het product afstemmen op iedere behoefte.