TWIG, duurzame personenalarmen geproduceerd en ontwikkeld in Europa

TWIG ontwikkelt en produceert hoogwaardige personenalarmen voor alleenwerkers en professionals. Het bedrijf is opgericht in 2011 in Salo, Finland. Een regio waar Nokia gevestigd zat en die bekend staat om de kennis en ontwikkeling op het gebied van mobiele telefonie. TWIG is ontstaan uit de organisatie Benefon die is opgericht door twee voormalige werknemers van Nokia.

De Finse techniek in combinatie met een lange ervaring in telematica-industrie zijn de basis voor het produceren van de uiterst betrouwbare personenalarmen. Voor TWIG en SOSvolaris betekent kwaliteit besparing van tijd, geld en milieu.

Duurzame personenalarmen ontwikkeld en geproduceerd in Europa

De duurzame de producten TWIG worden ontwikkeld en vervaardigd in Finland. TWIG produceert zelf haar onderdelen en alarmen in haar energie zuinige fabriek in Salo. De productie voldoet aan de strengste eisen en ieder onderdeel wordt volledig getest voordat het in het apparaat wordt geplaatst. De kwaliteit levert een besparing van tijd en geld op voor zowel de producent als de afnemer. Ook wordt het milieu minder belast omdat de alarmen op maat worden gemaakt en alleen de nodig componenten bevatten zoals SRD, GPS, man down (valdetectie en inactiviteitsdetectie). Zo worden er nooit onnodig materialen gebruikt en producten op voorraad gelegd.

Naast hardware levert TWIG ook support gedurende de gehele levenscyclus van het product. Zo levert TWIG ook aanvullende diensten zoals het vervangen van accu’s en het refurbishen van apparaten zodat het product langer kan worden gebruikt.

De hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en levenslange support zijn de belangrijkste redenen voor SOSvolaris om te kiezen voor TWIG.