Noodknop voor TAPA TSR 2020

Als marktleider van personenalarmering voor professionals heeft SOSvolaris nu de panic button voor TAPA TSR 2020. Deze noodknoppen voldoen volledig aan de TAPA TSR 2020 eisen en bieden veel voordelen. Dankzij het SOSvolaris platform kun je als logistiek dienstverlener de veiligheid aantonen en garanderen. Alle belangrijke functionaliteiten van een TAPA panic button in één totaaloplossing, zoals:

  • 24/7 communicatie via managed multi netwerk;
  • Track & trace met instelbaar interval;
  • Tweeweg spraakverbinding;
  • Aansluiting op (internationale) meldkamer;
  • Noodknop / panic button;
  • Volledige controle en configuratie ‘over the air’;
  • Communicatie via data (3G, 4G, 5G) en SMS/GPRS (GSM);
  • Nog veel meer…

Daarnaast is de noodknop voor TAPA TSR 2020 ideaal als communicatiemiddel tussen de chauffeur en dispatching.

Tracking technologie van de noodknop voor TAPA TSR 2020

Met de TAPA panic button van SOSvolaris voldoe je aan de eis voor ’24/7 two-way real time voice communication’. Naast een koppeling met de (internationale) alarmcentrale kun je ook met de noodknop bellen. Met behulp van de sneltoets (of toetsen) op de noodknop kun je bellen naar voorgeprogrammeerde nummers. Dankzij het SOSvolaris platform is dit nummer eenvoudig te configureren. Op ieder moment en op afstand. Het telefoonnummer voor alarmmeldingen is apart in te stellen. Daarom kan de alarmopvolging door een eigen Alarm Monitoring Center (AMC) of door onze (internationale) alarmcentrale.

Door continue monitoring van de connectiviteit en werking is de noodknop voor TAPA TSR 2020 uiterst betrouwbaar. Dankzij eenvoudige rapportages of triggers op scenario’s voor signaalverlies of een lege batterij gaan alle controles automatisch. Doordat wij zorgen voor de updates, is het platform en de noodknop altijd up-to-date.

Alarmprocedures en protocollen eenvoudig instelbaar

De TAPA certificering is internationaal en toepasbaar op verschillende vormen van transport. Dat maakt maatwerk in de alarmprocedure voor de TAPA panic button soms noodzakelijk. Ook is belangrijk om de escalatie procedure vooraf vast te leggen. Dit kan eenvoudig in het SOSvolaris platform. Koppel de procedure vervolgens aan één of meerdere TAPA noodknoppen. Op ieder moment kan een procedure weer worden aangepast. Uiteraard alleen door de bevoegde persoon of personen. Met als resultaat dat er op ieder moment wordt voldaan aan de procedure-eisen voor de TAPA noodknop.

Wil jij volledig voldoen aan de TAPA TSR 2020? Neem contact op met één van onze experts. Dan helpen wij je graag verder met een passende TAPA noodknop.