Zebra TC26: robuuste Android smartphone

463,50 excl. btw

De TC26 van Zebra is een robuuste en betrouwbare Enterprise Android smartphone voor professioneel gebruik. De smartphone heeft een groot vijf inch HD-display dat voorzien is van Gorilla Glass. Je kunt de telefoon bedienen met de blote vinger of een lichte tot middelzware handschoen. De TC26 is water-, stofdicht (IP-67), bestand tegen vallen en extreme weersomstandigheden.

De TC26 beschikt over Wi-Fi, bluetooth, GPS, NFC en de mogelijkheid om te communiceren via het mobiele netwerk. Dankzij de krachtige en gratis Mobility DNA-tools zijn belangrijke hulpmiddelen al vooraf geïnstalleerd waaronder de SOSvolaris alarmeringsapp.

Zebra TC26 robuuste smartphone ontwikkeld voor professioneel gebruik

De TC26 van Zebra beschikt over Wi-Fi (WLAN) en de mogelijkheid om een simkaart te plaatsen. Zo ben je zowel binnen als buiten met elkaar verbonden. Het apparaat ondersteunt ook Voice LTE (VoLTE) en Voice over Wi-FI (VoWiFi). Dankzij VoWiFi kun je bellen over Wi-Fi wanneer er geen mobiel bereik mogelijk is.

De smartphone is uitgerust met een krachtige 3100 mAh batterij en een vijf inch HD-touchscreen dat zowel binnen als buiten gemakkelijk af te lezen is. Daarnaast beschikt het apparaat over Bluetooth, GPS en NFC. De geïntegreerde vijf megapixel front camera is geschikt voor videogesprekken en de 13 megapixel camera aan de achterzijde voor het scannen van barcodes en het maken van gedetailleerde foto’s.

Dankzij het compacte formaat en het lage gewicht is het apparaat makkelijk in gebruik en met één hand te bedienen. De smartphone is stof- en waterdicht (IP-67) en is bestand tegen valpartijen. Ook is de telefoon bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals sneeuw, regen, hitte en kou.

Zebra Mobility DNA Professional en het OneCare Special Value servicecontract

De TC26 wordt geleverd met de krachtige en gratis tools van Mobility DNA Professional. Hiermee kunnen apps op afstand worden beheerd en zijn belangrijke hulpmiddelen al vooraf geïnstalleerd waaronder de SOSvolaris alarmeringsapp.

Optioneel kan de TC26 worden geleverd met het Zebra OneCare Special Value servicecontract. Het servicecontract dekt het herstel van problemen aan het apparaat door normale slijtage, inclusief functionele defecten door eventuele fouten in de fabricage. Met het contract heb je ook toegang tot Zebra’s Device Diagnostics Tool waarmee je statistieken kunt inzien van draadloze netwerk verbindingen, geheugen en de accu. Hierdoor ben je in staat de meeste problemen zelf op te lossen. Daarnaast krijg je toegang tot LifeGuard van Android waardoor je beschikt de laatste software updates en beveiligingsupdates.

Voordelen van de Zebra TC26

  • Met verwisselbare batterij (3100 mAh of 5400 mAh)
  • Enterprise ready Android versie inclusief Enterprise Mobility DNA Software tools
  • Groot assortiment aan accessoires voor optimale inzetbaarheid
  • Met Android 10 en service contract gegarandeerd tot 6 jaar lang security- en softwareupdates
  • Licht gewicht en met één hand te bedienen
  • Stof- en waterdicht (IP-67) en bestand tegen vallen en extreme weersomstandigheden

De SOSvolaris alarmeringsapp geschikt voor Zebra devices

De SOSvolaris alarmeringsapp is volledig getest op de TC26 en door Zebra gevalideerd. Dankzij de app kun je worden opgeroepen, scenario’s starten en alarmeren vanaf jouw Zebra (Android) smartphone. De app is geschikt als BHV app voor bedrijfshulpverleners en alarmeringsapp voor professionals die alleenwerken of te maken kunnen krijgen met agressie. De app is volledige geïntegreerd in het SOSvolaris platform en werkt samen met andere personenalarmen, producten en systemen die zijn gekoppeld aan het platform.

Vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact me je op. Heb je liever direct contact? Bel ons dan via +31 (0)85 301 08 10 of stuur ons een e-mail via info@sosvolaris.com.