Teltonika, personenalarmen en gateways geproduceerd en ontwikkeld in Litouwen

Teltonika ontwikkelt en produceert al ruim 20 jaar hardware en software op het gebied van IoT (Internet Of Things). Zo ontwikkelt het team al jaren een breed scale aan GPS trackers, personenalarmen, routers en gateways. Het bedrijf is gevestigd in Vilnius Litouwen waar de producten ook worden geproduceerd.

De jaren lange ervaring en kennis van communicatie en IoT technologie zijn de basis voor het produceren van betrouwbare personenalarmen en gateways. De hoge kwaliteit, vele mogelijkheden en productie en ontwikkeling in Europa zijn de belangrijkste redenen voor SOSvolaris om te kiezen voor Teltonika.

Integraties tussen Teltonika hardware en SOSvolaris platform

Wij hebben verschillende producten geïntegreerd in het SOSvolaris platform. Dankzij deze integraties kun je eenvoudig alarm slaan, personen volgen en communiceren bij nood via een van de personenalarmen. Daarnaast kun je dankzij gateways eenvoudig andere systemen koppelen zodat deze ook kunnen communiceren met ons platform. Zo integreer je eenvoudig ontruimingsinstallaties, machines en stuur je contacten aan zoals een zwaailicht. Wat er moet gebeuren en wanneer bepaal je zelf met scenario’s die je aanmaakt in ons platform.