SOSvolaris bij Booming Brabant op Omroep Brabant

Booming Brabant laat elke week zien wat er speelt in de Brabantse economie. Een business-magazine dat met een kritische blik kijkt naar de economie in Noord-Brabant, maar dat ook de trots uitstraalt van al het moois wat er wordt gemaakt. Met extra veel aandacht voor innovatieve en internationale ontwikkelingen. Booming Brabant is iedere donderdag vanaf 18.00 uur bij Omroep Brabant te zien, daarna wordt het ieder uur herhaald. Op zondag is Booming Brabant onder meer te zien om 11.30 en 12.30 uur.

Op 8 juni 2017 was het TV debuut van SOSvolaris. De uitzending werd vanaf 18.00u ieder uur herhaald.

Booming Brabant opnames met praktijkvoorbeelden

De opnames vonden plaats bij onze klant Tele Clean. Hans van den Elsen en Jarno Heijting, twee mede-oprichters van VeviGo B.V. zijn geïnterviewd. Daarnaast zijn er opnames gemaakt van de alleenwerkersoplossing in actie.

Het mobiele alarmsysteem SOSvolaris maakt de werkomgeving voor mensen die vaak alleen werken zoals bijvoorbeeld glazenwassers en dakdekkers een stuk veiliger. Het systeem geeft in noodgevallen direct aan welke werknemer hulp nodig heeft. Ook over dit systeem is een reportage te zien.