Persoonlijke alarmering voor de alleenwerkers van Tele Clean

Tele Clean is een snelgroeiende facilitaire dienstverlener gevestigd in Eindhoven. Het bedrijf is actief op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. Tele Clean maakt veel gebruik van alleenwerkers, medewerkers die alleen werken buiten de deur in een hoogwerker. De persoonlijke alarmering van SOSvolaris helpt ze veilig alleen te werken. Bij nood wordt er direct hulp ingeschakeld.

De persoonlijke alarmering van Tele Clean bestaat uit de volgende onderdelen:

  • TWIG Embody als mobiel personenalarm in combinatie met de riemclip of karabijnhaak
  • Het alleenwerkersplatform om eventuele alarmmeldingen of automatische man-down alarmering te registreren
  • Professionele 24/7 alarmopvolging door de alarmcentrale

Mobiele personenalarmering voor alleenwerkers

Voor het uitvoeren van de specialistische werkzaamheden wordt regelmatig gebruik gemaakt van groot materieel zoals hoogwerkers. Daarnaast komt het voor dat de medewerkers werkzaam zijn zonder dat er iemand in de directe omgeving aanwezig is. Tele Clean maakt veel gebruik van alleenwerkers. Daarom gingen er puur uit veiligheidsoverwegingen weleens twee medewerkers naar één opdracht. “Bij Tele Clean doen we er alles aan om de veiligheid van ons personeel te garanderen. Het borgen van de veiligheid en het voorkomen van ongevallen heeft bij ons prioriteit”, zegt Jeroen Smulders, directeur van Tele Clean.

Dat het borgen van de werkprocessen en veiligheid hoog in het vaandel staan blijkt ook uit de NEN-4400, ISO 9001, VCA certificering en OSB keurmerk waar het bedrijf over beschikt. Dankzij de alleenwerkersbeveiliging van SOSvolaris komt het vaker voor dat medewerkers alleen naar een opdracht kunnen.

De totaaloplossing van SOSvolaris in combinatie met de professionele 24/7 alarmopvolging van STANLEY Alarmcentrale vonden wij een ideale aanvulling om de veiligheid van onze medewerkers te verhogen. – Jeroen Smulders, directeur Tele Clean