SOShanger wordt SOSvolaris

SOShanger is de naam waaronder VeviGo B.V. vanaf haar oprichting mobiele personenalarmering voor de zakelijke markt levert. Er is steeds meer internationale vraag naar SOShanger. Bij internationalisering hoort een internationale merknaam. SOShanger was een naam die direct in verband stond met de producten die we leveren. Een duidelijke naam die makkelijk te onthouden is, maar niet de naam die future-proof is. SOSvolaris gaat daar verandering in brengen.

De nieuwe naam SOSvolaris

Volaris betekent snelheid. Het symboliseert de adequate alarmopvolging die we bieden aan onze klanten. Onze toegevoegde waarde ligt met name op de diensten rondom het fysieke product, daarom hebben we ervoor gekozen het woord ‘hanger’ weg te laten. Naast deze naamswijziging hebben we een aantal gevestigde partijen met ‘proven technology’ aan ons verbonden. De kennis en ervaring van deze partijen vormen samen met de innovaties van VeviGo B.V. een goede basis voor onze Next Generation Safety Solutions.

Nieuwe IoT portalen

Bij een nieuwe naam, komen nieuwe portalen. Naast het al langer bestaande BHV platform is er een alleenwerkersplatform ontwikkeld. In de zorg, logistieke dienstverlening, bouw of facilitaire dienstverlening komt het regelmatig voor dat een medewerker werkzaamheden verricht zonder direct toezicht van een collega of leidinggevende. Dit verhoogt het risico op een noodsituatie. In het nieuwe alleenwerkersplatform heeft een organisatie inzicht in de locatie en status van haar alleenwerkers. In het geval van een noodsituatie kan het alarm adequaat worden opgevolgd.

Hoogwaardige hardware

Alleen de beste hardware wordt gebruikt in combinatie met onze oplossingen. TWIG heeft zich bewezen als betrouwbare partner. Het complete assortiment van hoogwaardige en geavanceerde apparaten is 100% geïntegreerd met onze portalen. Hierdoor kunnen we personenalarmering in allerlei vormen en maten aanbieden. Van compacte personenalarmering tot geavanceerde en ATEX gecertificeerde apparaten voor gebruik op bijvoorbeeld boorplatformen.

SOSvolaris en STANLEY slaan de handen ineen

Een andere belangrijke verandering is het partnership met STANLEY Alarmcentrale. Door deze nieuwe samenwerking bieden we voortaan professionele 24/7 alarmopvolging. De alarmopvolgers van STANLEY Alarmcentrale nemen een probleem niet aan, ze lossen het op! Lees hier over onze samenwerking met STANLEY.

Een nieuwe naam, kwaliteitsproducten van TWIG, en een duurzame samenwerking gestart met STANLEY. Wij zijn heel enthousiast over deze ontwikkelingen. SOSvolaris zorgt ervoor dat onze klanten de meest veilige leef- en werksituatie ervaren.