Samenwerking met STANLEY Alarmcentrale

STANLEY Alarmcentrale en SOSvolaris zijn 18 april 2017 een samenwerking aangegaan om een veiligere werkomgeving voor bedrijven te creëren. De partijen bundelen hun krachten door draagbare noodoproep- en alarmoplossingen in combinatie met real time rapportages en 24/7 professionele alarmopvolging aan te bieden. De noodoproep- en alarmoplossing is geschikt voor ieder bedrijf dat streeft naar het verbeteren van de veiligheid van haar werknemers.

Doelgerichte alarmering en snelle opvolging van calamiteiten

STANLEY Alarmcentrale heeft alle middelen in huis om alarmmeldingen snel en vakkundig op te volgen. SOSvolaris beschikt over draagbare apparaten waar mensen veilig en doelgericht meldingen mee kunnen maken. De samenwerking is dan ook logisch. Na een gestructureerd integratietraject is de meldkamer 100% geïntegreerd met de systemen van SOSvolaris. Naast automatische functionele testing, beschikt de alarmcentrale over eigen apparaten, waarmee ze end-to-end tests kunnen uitvoeren.

Onder andere werknemers in productieomgevingen, werknemers in de zorg, alleenwerkers en bedrijfshulpverleners kunnen gebruik maken van de draagbare apparaten. De apparaten beschikken over functies als oproep, trillingen, luid alarm, valdetectie en inactiefmeldingen. De apparaten staan altijd in veilige verbinding met een platform waardoor de operator van de alarmcentrale real time inzicht heeft in meldingen, statussen en locaties van de dragers in het geval van een calamiteit. STANLEY verzorgt vanuit haar moderne meldkamer in Amsterdam de alarmopvolging; indien nodig worden direct politie, brandweer of andere hulpdiensten ingelicht.

Een volledig pakket aan beveiligingsdiensten

STANLEY heeft met onze oplossingen een aanvulling op haar pakket aan beveiligingsdiensten. Buiten alarmsystemen, videosurveillance, en objectbeveiliging, bieden ze nu ook een mobiel noodoproepsysteem met behulp van SOSvolaris. Mogelijke toepassingen kunnen zijn; waarde-, en goederentransportbeveiliging en personenbeveiliging. Door de diensten te combineren ontstaan Next Generation Safety Solutions.

Wij vonden in SOSvolaris een betrouwbare partner op het gebied van personenalarmering. Door deze samenwerking beschikken we nu over een breder pakket aan beveiligingsdiensten en kunnen we ook geavanceerde persoonsbeveiliging met spraak aanbieden. – Henk Brouwer, monitor director STANLEY

SOShanger wordt SOSvolaris

Met de lancering van SOSvolaris, waarbij we afscheid nemen van de naam SOShanger, bieden we de alarmcentrale van STANLEY aan als toevoeging op ons systeem. Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit diensten die STANLEY Alarmcentrale levert. Om onze klanten nog steeds alle vrijheid te kunnen bieden, kan er per apparaat worden gekozen voor eigen alarmopvolging of professionele 24/7 alarmopvolging door de alarmcentrale.

SOSvolaris blijft ontwikkelen en hierbij blijven we samenwerken met STANLEY Alarmcentrale. Samen groeien en perfectioneren we de mobiele personenalarmering. Wij leveren de alarmering en STANLEY levert de professionele opvolging. Wij zijn overtuigd dat we onze gezamenlijke klanten een nog betere en veiligere omgeving kunnen bieden.