Mobiel BHV oproepsysteem voor bedrijfshulpverleners

Met het mobiele BHV oproepsysteem van SOSvolaris heb je real-time inzicht in het aantal aanwezige bedrijfshulpverleners en kun je handmatig en automatisch BHV’ers oproepen. De oplossing bestaat uit een online platform en verschillende mobiele BHV alarmen die worden gedragen door bedrijfshulpverleners.

Effectief BHV’ers oproepen en meldingen ontvangen bij nood

Met het mobiele BHV oproepsysteem van SOSvolaris kun je als bedrijfshulpverlener eenvoudig andere bedrijfshulpverleners inschakelen. Ook kun je alarmmeldingen van collega’s of alleenwerkers ontvangen.

Vanuit het online platform heb je real-time inzicht in de aanwezigheid van BHV’ers en kun je groepen bedrijfshulpverleners oproepen via tekstberichten.

Mogelijkheden:

  • Bellen naar centraal meldpunt en alarmopvolger(s)
  • Alarmmeldingen ontvangen van alleenwerkers en collega’s
  • Berichten sturen naar een groep bedrijfshulpverleners
  • Automatische aanwezigheidsregistratie
  • Outdoor en indoor locatiebepaling
  • Hardware met ATEX certificering

Real-time inzicht en automatische aanwezigheidsregistratie

Vanuit het platform heb je real-time inzicht in de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners. BHV’ers worden automatisch aan en afgemeld op vooraf ingestelde locaties locatie. Via rapportages weet je altijd of er voldoende BHV’ers aanwezig zijn.

Laat weten of je beschikbaar bent of start een scenario met één druk op de knop

Via sneltoetsen is het mogelijk om te laten weten of je beschikbaar bent. Zo weet je zeker dat er voldoende BHV’ers beschikbaar zijn. Ook is het mogelijk om een scenario op te starten zoals een ontruiming.

9 Waalwijk 28 Amsterdam 7 Zwolle 2 Magazijn 9 Kantoor

Branche en oplossingen

SOSvolaris levert veiligheidsoplossingen voor alleenwerkers, ploegendiensten, bedrijfshulpverleners en professionals die te maken krijgen met agressie. Door gebruik te maken van de verschillende hardware en modules kan iedere gewenste alarmoplossing worden gecreëerd. Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende branches:

Meest geschikte BHV alarmen voor bedrijfshulpverleners

Alle apparaten zijn geschikt als BHV alarm voor bedrijfshulpverleners. De volgende apparaten worden in de meeste gevallen toegepast:

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.