Mobiel BHV oproepsysteem voor bedrijfshulpverleners

SOSvolaris is een professioneel mobiel BHV oproepsysteem voor bedrijfshulpverleners.  Met deze oplossing heb je altijd inzicht in aanwezige BHV’ers en kan je direct alle bedrijfshulpverleners alarmeren. De oplossing van SOSvolaris is geschikt voor ieder bedrijf dat streeft naar een betere BHV organisatie.

Het BHV oproepsysteem bestaat uit een online portaal en verschillende mobiele BHV alarmen die worden gedragen door bedrijfshulpverleners.

Effectief oproepen en alarmeren

De apparaten van SOSvolaris zijn mobiel, compact en betrouwbaar.
Met het apparaat kan een BHV’er snel en eenvoudig bellen naar de alarmopvolger, alarmeren met één druk op de knop en meldingen ontvangen. De apparaten kunnen ook worden gekoppeld aan een 24/7 alarmcentrale voor professionele alarmopvolging.

De apparaten zijn voorzien van een duidelijk afleesbaar display waarop (enkel) relevante informatie verschijnt. Door trillingen en een luid alarm hebben de apparaten een hoge attentiewaarde.

Mogelijkheden:

  • Bellen naar alarmopvolger(s)
  • Berichten sturen en ontvangen
  • Man down en inactiviteitsalarm
  • Outdoor en indoor lokalisering
  • ATEX certificering

Real-time inzicht en aanwezigheidsregistratie

Het SOSvolaris BHV oproepsysteem is een samenwerking van mobiele apparaten met een online portaal die altijd met elkaar in verbinding staan.

Het portaal ziet via een veilige verbinding real-time alle meldingen van de BHV’ers en registreert automatisch welke BHV’ers aanwezig zijn op welke locatie. Met één druk op de knop kunnen de apparaten en het portaal elkaar gericht bereiken via een tekstbericht of spraak. Zo zijn alle partijen onmiddellijk op de hoogte van een (nood)situatie en wordt er doelgericht gehandeld bij een ongeval of gevaar.

Effectieve BHV alarmering voor iedere BHV organisatie

De BHV oplossing van SOSvolaris is geschikt voor iedere BHV organisatie.
Bespreek de oplossing binnen jouw organisatie. Download hieronder de brochure.

Meest geschikte alarmen voor bedrijfshulpverleners

Alle apparaten zijn geschikt voor de alarmoplossing voor bedrijfshulpverleners. Dit zijn de meest gebruikte apparaten voor het BHV oproepsysteem:

Wat gebeurt er als een BHV'er op de noodknop drukt?

Het apparaat belt wanneer er op de noodknop wordt gedrukt naar de alarmopvolger. Dit kan bijvoorbeeld de bedrijfsreceptie zijn of een alarmcentrale. Indien gewenst kunnen de apparaten worden gekoppeld aan onze alarmcentrale.

Kan de BHV'er ook worden gebeld op het apparaat?

Ja, met het apparaat kan worden gebeld. Dit kan een uitgaand en inkomend gesprek zijn.

Kunnen er berichten worden gestuurd naar het apparaat?

Ja, je kunt heel eenvoudig vanuit het portaal berichten sturen naar een groep of individu.

Hoe werkt de automatische aanwezigheidsregistratie

In het portaal kun je locaties aanmaken waarop de BHV’er zich (automatisch) kan aanmelden. Via GPS of SRD beacons meldt het apparaat zich automatisch af en aan op de verschillende locaties.

De voordelen van onze mobiele BHV oplossing

Robuuste hardware

De apparaten van SOSvolaris zijn energiezuinig, schokbestendig en waterdicht.

Het beste bereik in Europa

Voor de verbinding wordt gebruik gemaakt van alle mobiele providers in heel Europa. Automatisch wordt het krachtigste signaal gebruikt. Dit garandeert de beste verbinding op elk moment.

Automatische aanwezigheidsregistratie

SOSvolaris zorgt voor automatische aanwezigheidsregistratie van BHV’ers. Deze techniek werkt zonder tracering. Privacy is gewaarborgd.

Volledige automatisering van alarmmeldingen

Het portaal kan worden gekoppeld aan reeds aanwezige installaties en applicaties. Dit maakt volledige automatisering van alarmmeldingen mogelijk.

Real-time inzicht en krachtige rapportages

Real-time inzicht en rapportages zorgen voor waardevolle input voor een goede evaluatie.

Eenvoudig in te richten BHV portaal

Zelf in te richten portaal en gebruikersprofielen met vooraf gedefinieerde rechten.

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze mobiele alarmering? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.