Alarmeer bij nood direct naar de dichtstbijzijnde beveiliger met SequriX

Dankzij de koppeling tussen SOSvolaris en SequriX kun je bij nood direct de dichtstbijzijnde beveiliger of surveillant oproepen. Beveiligers hebben vanuit de SequriX app inzicht in allerlei informatie over objecten en alarmmeldingen.

Wanneer er alarm wordt geslagen, wordt de alarmmelding doorgestuurd naar SequriX. SequriX zorgt ervoor dat de melding terecht komt bij de dichtstbijzijnde beveiliger of surveillant. De surveillant ontvangt de melding inclusief locatie op zijn of haar smartphone. Mocht de alarmering zich verplaatsen, dan ontvangt de surveillant direct de nieuwe locatie in de app.

De koppeling maakt het mogelijk om nog adequater en efficiënter hulp inschakelen. Een bijkomend voordeel is dat de beveiliger de klant kent en de situatie goed kan inschatten. Daarnaast werken particuliere beveiligingsbedrijven vaak nauw samen met de politie.

Over SequriX

SequriX digitaliseert de processen voor mobiele surveillance, alarmopvolgingen en receptiediensten van beveiligingsbedrijven. Alle administratie en diensten verlopen via het systeem van SequriX. Beveiligers hebben door middel van de mobiele applicatie real-time inzicht in hun werkgegevens en alarmmeldingen ontvangen zij digitaal op hun smartphone. SequriX is ontwikkeld door software- en ICT-bedrijf Sigmax uit Enschede.